Labdarúgás: pont nélkül maradt a Mórahalom

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ismét az utolsó előtti percekben bukta el a pontokat a Mórahalom VSE, amelyik ezúttal a Rákosmente KSK-tól szenvedett vereséget.

Remek mérkőzést vívott az előző fordulóban a Mórahalom VSE az NB III Közép csoportjában, amely a Tiszakécske elleni ért el 3-3-s döntetlent, így jó előjelekkel várhatta a Rákosmente látogatását. A mérkőzés nagy részében fölényben futballoztak Magyar Györgyék, ám gyakorlatilag a semmiből megszerezte a vezetést a Rákosmente a nyolcadik percben. Egy távoli lövést eresztett el Vattai, ami középre is tartott, Krnács talán jobb napot kifogva hárítja, itt azonban nem tudott segíteni. Nem esett össze a gyorsan kapott góltól a Mórahalom, nyomás alá helyezte a vendégeket, s ez a nyomás csak fokozódott a második játékrészre. Az RKSK játékosai önfeláldozóan védekeztek, volt, hogy a gólvonalról mentettek, de csak nem akart összejönni a mórahalmi egyenlítés. A 86. percben aztán a góllá érett a hazai fölény, a csereként beálló Pócs Tamás egalizált, s úgy tűnt, legalább egy pontot megment csapatának. Nem így történt, mert szinte azonnal érkezett az újabb Rákosmente találat, amire már nem volt válasza a hazaiaknak, akik így ismét az utolsó pillanatokban veszítettek fontos pontokat.

Labdarúgó NB III. Közép csoport 9. forduló

Mórahalom VSE – Rákosmente KSK 1-2 (0-1)
Mórahalom, Mórahalom Sportcentrum. Vezette: Horváth Máté (Kulcsár Dániel, Pipicz Norbert).
Mórahalom: Krnács – Fodor, Szücs, Bokányi, Podonyi (Puskás – a szünetben), Magyar, Zsoldos, Várda (Hrabovszki, 75’), Szalma (Pócs T., 80’), Juhász J. Vezetőedző: Vojnic-Zelic Sasa.
RKSK: Fülöp – Simita, Nyúl, Balaskó, Czerman (Patik – a szünetben), Tóth P., Vattai, Kerék, Dóczi, Kovács K. (Herczeg, 70’), Lucz (Torkos, 80’). Technikai vezető: Medgyes Zoltán.
Gól: Pócs T. (86’) ill. Vattai (8’), Torkos (88’)
Sárga lap: Juhász J. (48’), Szücs (82’), Pócs T. (92’) ill. Vattai (86’)

Magyar György: „A meccs képe alapján azt kell mondanom, hogy egy nálunk gyengébb csapattól kaptunk ki. Az első félidőben mi irányítottunk, a másodikban az ellenfél gyakorlatilag a térfelünkre is alig tudott átjönni, nyernünk kellett volna 2-3 góllal, ehelyett megint kikaptunk. Ha két-három játékos csak alibizik, ezen a szinten már az is nagyon hátrányosan érinti a csapatot. A cserék jól szálltak be, de az egyenlítés után megint nem figyelt a védelem, így újra elúszott a pont. Úgy tűnik, hogy hasonló évünk lesz mint tavaly, de mindenféleképpen harcolni fogunk.”

Előző sztori

Labdarúgás: fordított a PMFC a Hódmezővásárhely ellen

Következő sztori

Őrizetbe vették a terrorista egyik fivérét