Labdarúgás: zsinórban negyedjére nyert a Dorozsma + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Kiskundorozsma ellen is pont nélkül maradt a Bordány, a dorozsmaiak negyedik egymás utáni meccsükön is három pontot szereztek.

A Kiskundorozsma hat veretlen, míg a Bordány négy nyeretlen találkozóval a háta mögött várta a két csapat egymás elleni találkozóját.

Géczi Tibor korai csavarása után szükség volt Szűcs Marcell védésére is, aktívabban kezdte a meccset a hazai együttes, azonban az idő teltével egyre jobban játékba lendült a Bordány is – igaz, a homokhátiaknak alig tíz perc után cserélniük kellett, miután Dürgő Péter nem tudta folytatni a játékot. Negyed órához közeledve Gajdacsi Mátyás távoli szabadrúgása pattant meg a sorfalon, ami így a keresztlécre hullott, a lendületes kezdés után a félidő második fele már kevésbé látványos játékot hozott. Főleg a Bordány dominált, de nem tudott kidolgozott helyzetekig jutni a szünet előtt a vendég gárda – mi több, Szőke Péter szabadrúgásból csavart Szűcs Marcell kapujába, így négy perccel a pihenő előtt előnybe került a Dorozsma.

A térfélcsere után Gajdacsi Mátyás másodjára is eltalálta a kapufát, ezúttal jóval közelebbről – ezt követően azonban nagyjából ugyanaz zajlott a pályán, mint az első félidőben, bár a hazaiaknak jóval több energiát kell fordítaniuk a védekezésre. Rendre jöttek a labdák középre, folyamatos nyomás alatt volt a dorozsmai védelem, de egyszer sem hibáztak Kiss Attiláék, majd szűk negyed órával a vége előtt Ottlik Márk jobb oldali beadását lőtte a jobb alsóba Cseh Richárd, így megduplázta csapata előnyét. A Bordány kedvét azonban ez sem szegte, továbbra is ment előre a gárda, ennek a rendes játékidő utolsó percében meg is lett az eredménye, Ábrahám Tamás ugyan nagyot tudott védeni egy fejes után, de a kipattanónál Szabados Dominik próbálkozásánál már tehetetlen volt. Két perce maradt a vendégeknek, hogy legalább egy pontot megmentsenek, de újabb helyzetig már nem jutottak.

A Kiskundorozsma zsinórban negyedik győzelmét aratta, ezzel együtt hét meccse veretlenek Szőke Péterék, a következő fordulóban Sándorfalván roboghatnak tovább. A Bordány ezúttal is pont nélkül maradt, és ötödik meccsén sem tudott győzni – jövő szombaton az UTC vendégeként próbálhatnak meg javítania a homokhátiak.

Szeged-Kiskundorozsma, 150 néző
2017. október 28., 14.30
Kiskundorozsma
Bordány
Vége a mérkőzésnek.

Játékvezető: Tihanyi Gábor * Asszisztens: Kócsó Tibor Zsolt, Maurer János
2
0

Labdarúgó Csongrád megyei I. osztály, 11. forduló

Kiskundorozsmai ESK – Foliaplast-Bordány SK 2 – 1 (1-0)
Szeged-Kiskundorozsma, 150 néző. Vezette: Tihanyi Gábor (Kócsó Tibor Zsolt, Maurer János).
Kiskundorozsma: Ábrahám – Kiss A. (Mészáros A., 72′), Molnár K., Cseh R., Szecskó, Ottlik, Takács A., Illés, Szabó T. (Katona, 61′), Géczi (Horváth T., 85′), Szőke. Edző:Szabó Zsolt.
Bordány: Szűcs M. – Nagy T., Bárkányi, Kothencz L., Fodor, Dürgő (Veres, 11′ – Szabados, 84′), K. Tóth, Culafic, Retek, Malatinszki, Gajdacsi. Megbízott edző: Sádt Tamás.
Gól: Szőke (41′), Cseh (78′) ill. Szabados (90′).
Sárga lap: Ábrahám (90′) ill. Retek (77′).

Szabó Zsolt: “Nagyon küzdelmes mérkőzés volt, mindkét csapat felkészült a másikból. Mi egy játokt játszunk, fegyelmezetten visszaállunk és ebből kontrázunk. Az első félidőben ez hellyel-közzel sikerült, a szünet után viszont inkább védekezésre kényszerültünk, ez nem tetszett nekem. A Bordány mezőnyben ránk tudta kényszeríteni az akaratát, de a kapu előtti határozottságunk döntött. Azt szokták mondani, a szerencséért tenni kell, én úgy érzem, teszünk is ezért hétről-hétre. Azért dolgozunk, hogy minél hosszabb ideig kitartson a szériánk.”

Sádt Tamás: “Ameddig a helyzeteinket ilyen százalékban használjuk ki, addig nem fogunk pontot szerezni. Hetek óta ilyen formában vagyunk, ennek előbb-utóbb meg kell fordulnia.”

no images were found

Online közvetítésünk

Előző sztori

Polgárőrök munkáját ismerték el Ásotthalmon

Következő sztori

Labdarúgás: bravúros mórahalmi pontszerzés a listavezető ellen + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek