Sport

Labdarúgás: idénre befellegzett a villanyfénynek a Felső Tisza-parton?

Labdarúgás: idénre befellegzett a villanyfénynek a Felső Tisza-parton?

2017. október 20., péntek
Labdarúgás: idénre befellegzett a villanyfénynek a Felső Tisza-parton?
fk_hfc21_gs

Ezúttal nem félbeszakad, hanem meg sem tudják rendezni az FK Szeged péntek esti, villanyfényes meccsét - ezúttal is a Felső Tisza-parti műfüves pálya világításának meghibásodása miatt.

A bajnoki nyitány után sem éled fel a fény a Felső Tisza-parti stadionban: túl azon, hogy a héten edzőt váltott a tíz forduló után csupán egy győzelemmel rendekező, Csongrád megyei I. osztályban szereplő FK 1899 Szeged, ezúttal a naptárán is változtatnia kellett a diszkoszvetős csapatnak. A megszokott, péntek esti 19.00-s kezdés ugyanis nem kivitelezhető, az ok pedig ugyanaz, mint amiért az UTC elleni bajnoki félbeszakadt: az egyik kandeláber felmondta a szolgálatot, ennek hiányában peidg nem lehet villanyfényes mérkőzést rendezni. A klub egyelőre nem kapott hivatalos állásfoglalást a Szegedi Sport és Fürdők Kft.-től azt illetően, hogy várhatóan mikorra tudják helyreállítani a berendezést, ám könnyen elképzelhető, hogy 2017-ben már nem rendeznek villanyfényes meccset Szegeden, ugyanis a Tiszasziget elleni találkozón kívül még egy hazai mérkőzése lenne az őszi szezonból Dóra Jánoséknak. November 17-én a Szőreget fogadná az FK az esti órákban, azonban amennyiben addig nem sikrül a hibát helyreállítani, akkor ez a meccs is átkerülhet szombatra. "Tehetetlenek vagyunk, sajnos a helyzet továbbra sem javul. Műszakilag nem vagyok kompetens, de valami olyan probléma merült fel, ami azonnal nem javítható, így kénytelenek vagyunk szmbaton délután játszani" - mondta portálunknak

Havas Péter

, az FK Szeged elnöke.

Az ügyben természetesen megkerestük a Szegedi Sport és Fürdők Kft.-t is, amint válaszolnak, frissítjük a cikket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.