Labdarúgás: a pontrúgások okozták a HFC vesztét Iváncsán

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A negyedik Csongrád megyei csapatot is legyőzte az Iváncsa, a HFC-nek sem termett pont Fejér megyében).

A múlt héten aratott, szezonbeli első győzelmét követően a remeklő újonc, az Iváncsa vendége volt a Hódmezővásárhelyi FC.

Nem kezdődött jól vásárhelyi szempontból a meccs, hiszen mintegy tíz perc elteltével egy szögletet Kertai Dániel váltott gólra, így hamar hátrányba kerültek Szűcs Róbert tanítványai. Voltak ugyan ígéretes támadásai a HFC-nek, de egyenlítés helyett megint a hazaiak találtak be, ismét szögletből, bár utoljára Kökény Tamás ért labdába.

A szünetben ugyan megpróbálta rendezni a sorait a Vásárhely, de öt perc elteltével gyakorlatilag eldőlt a találkozó: a változatosság kedvéért ismét egy kapu elé ívelt pontrúgás után volt eredményes az Iváncsa, Cseszneki Richárd kotorta be közelről a labdát. Ezt követően már nem volt esélye a HFC-nek arra, hogy elkerülje a vereséget: meglepő módon egy negyedik pontrúgásból is gólt szerzett az Iváncsa, amely megérdemelten tartotta otthon a három pontot – így elmondhatja magáról a Fejér megyei bajnok, hogy mind a négy Csongrád megyei gárdát legyőzte az ősz során.

A HFC-nek nem sikerült a pontszerzés győzelme után, ez volt a csapat szezonbeli hatodik veresége. Bordás Dánielék a jövő héten a Kozármisleny ellen javíthatnak hazai pályán.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 12. forduló

Iváncsa KSE – Hódmezővásárhelyi FC 4-0 (2-0)
Iváncsa, vezette: Rózsavölgyi Dávid (Illés Tamás, Varga Gábor).
Iváncsa: Dániel – Balogh L., Kertai, Szautes, Fekecs, Majláth, Aradi, Folmer (Imrik, 63′), Cseszneki, Pribék (Márki, 81′), Büki (Mag, 76). Vezetőedző: Domján Attila.
HFC: Bordás – Prasler, Tóth J. (Varga B., 63′), Pataki, Mezei, Szabó D. (Szabó M., 63′), Kökény, Bartyik, Laczkó, Ablonczy, Faggyas (Marton, 84′). Vezetőedző: Szűcs Róbert.
Gól: Kertai (12′), Kökény (37′, öngól), Cseszneki (50′), Balogh L. (75′).
Sárga lap: Tóth J. (58′), Pataki (81′), Szabó M. (88′).

Szűcs Róbert: “Pont arra készültünk, hogy majd mi leszünk eredményesek pontrúgásból, e helyett ezekből kaptuk a gólokat. Idegenben még nem működik a játékunk, jövő héten megpróbálunk javítani.”

Előző sztori

Gondoskodó szeretettel köszöntötték a L.É.T. Egyesület nyugdíjasait

Következő sztori

Labdarúgás: hármat kapott a második félidőben a Makó