Sport

Labdarúgás: a pontrúgások okozták a HFC vesztét Iváncsán

Labdarúgás: a pontrúgások okozták a HFC vesztét Iváncsán

2017. október 28., szombat
Labdarúgás: a pontrúgások okozták a HFC vesztét Iváncsán

A negyedik Csongrád megyei csapatot is legyőzte az Iváncsa, a HFC-nek sem termett pont Fejér megyében).

A múlt héten aratott, szezonbeli első győzelmét követően a remeklő újonc, az Iváncsa vendége volt a Hódmezővásárhelyi FC. Nem kezdődött jól vásárhelyi szempontból a meccs, hiszen mintegy tíz perc elteltével egy szögletet Kertai Dániel váltott gólra, így hamar hátrányba kerültek Szűcs Róbert tanítványai. Voltak ugyan ígéretes támadásai a HFC-nek, de egyenlítés helyett megint a hazaiak találtak be, ismét szögletből, bár utoljára Kökény Tamás ért labdába. A szünetben ugyan megpróbálta rendezni a sorait a Vásárhely, de öt perc elteltével gyakorlatilag eldőlt a találkozó: a változatosság kedvéért ismét egy kapu elé ívelt pontrúgás után volt eredményes az Iváncsa, Cseszneki Richárd kotorta be közelről a labdát. Ezt követően már nem volt esélye a HFC-nek arra, hogy elkerülje a vereséget: meglepő módon egy negyedik pontrúgásból is gólt szerzett az Iváncsa, amely megérdemelten tartotta otthon a három pontot - így elmondhatja magáról a Fejér megyei bajnok, hogy mind a négy Csongrád megyei gárdát legyőzte az ősz során. A HFC-nek nem sikerült a pontszerzés győzelme után, ez volt a csapat szezonbeli hatodik veresége. Bordás Dánielék a jövő héten a Kozármisleny ellen javíthatnak hazai pályán.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 12. forduló

Iváncsa KSE - Hódmezővásárhelyi FC 4-0 (2-0)

Iváncsa, vezette: Rózsavölgyi Dávid (Illés Tamás, Varga Gábor).

Iváncsa:

Dániel - Balogh L., Kertai, Szautes, Fekecs, Majláth, Aradi, Folmer (Imrik, 63'), Cseszneki, Pribék (Márki, 81'), Büki (Mag, 76). Vezetőedző: Domján Attila.

HFC:

Bordás - Prasler, Tóth J. (Varga B., 63'), Pataki, Mezei, Szabó D. (Szabó M., 63'), Kökény, Bartyik, Laczkó, Ablonczy, Faggyas (Marton, 84'). Vezetőedző: Szűcs Róbert.

Gól:

Kertai (12'), Kökény (37', öngól), Cseszneki (50'), Balogh L. (75').

Sárga lap:

Tóth J. (58'), Pataki (81'), Szabó M. (88'). Szűcs Róbert:

"Pont arra készültünk, hogy majd mi leszünk eredményesek pontrúgásból, e helyett ezekből kaptuk a gólokat. Idegenben még nem működik a játékunk, jövő héten megpróbálunk javítani."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.