Bulvár

Kaland és sport minden mennyiségben az Invitelnél

Kaland és sport minden mennyiségben az Invitelnél

2017. október 18., szerda
Kaland és sport minden mennyiségben az Invitelnél

November 1-től elérhető lesz az Invitel ügyfelei számára a Discovery Networks négy legnépszerűbb csatornája. A két cég közötti megállapodásnak köszönhetően a következő hónaptól az Invitel IPTV és Digitális Kábeltévé platformjain a Családi és Családi HD csomagokba is bekerül az Eurosport 1, az Eurosport 2, a Discovery Channel és a TLC. A bővítésnek az ismeretterjesztő és a kaland-reality műsorok nézői mellett a sportrajongók örülhetnek a legjobban, hiszen a szolgáltató kínálatában mostantól a Magyarországon elérhető összes jelentős sport csatornát megtalálják.

Az Eurosport a legnagyobb televíziós sportcsatorna-hálózat Európában. Az Eurosport 1 évi közel 120 különböző sporteseményt sugároz, a futballtól a teniszen – mégpedig a négy Grand Slam tornán – át egészen a motorsportokig, az Eurosport 2 pedig mindezek mellé még több élő közvetítést kínál. Elemző műsoraikban olyan sportszakértők szólalnak meg, akiknek szaktudása és jártassága még inkább garantálja a sportrajongók szórakozását. A nézők megtekinthetik a német Bundesliga labdarúgó mérkőzéseit, de a WTCC rajongókra is odafigyel a csatorna, ahol

Michelisz Norbert

, magyar túraautó-pilóta minden fontos manővere követhető lesz. A snooker-rajongók november végétől a brit bajnokságon olyan világsztárok játékát élvezhetik, mint a regnáló bajnok

Mark Selby

, vagy az ötszörös bajnok

Ronnie O’Sullivan

. Novemberben emellett kezdetét veszi a télisport-szezon, amelynek izgalmas versenyei vezetik fel a 2018-as téli olimpiát, amit a legkiválóbb szakértők közreműködésével nézhetnek majd a csatornán.

A Discovery Channel prémium minőségű non-fiction műsorok keretében szórakoztató, informatív módon mutatja be a minket körülvevő világ nagyszerűségét és a benne rejlő lehetőségeket. Műsorai szenvedélyt, kalandot és izgalmat nyújtanak nézőinek, hősei különleges, mégis hús-vér emberek, akik álmaikat követik és ezáltal inspirálnak minket. A csatornán olyan népszerű, tényszerű és érdekes sorozatok lesznek láthatók, mint a 14 év után megújult Állítólag... mítoszirtókat keresünk! vagy az

Ed Stafford

: hátrahagyva, melynek főszereplője azt a feladatot kapja, hogy egyetlen kamerával a kezében 10 nap alatt keveredjen ki a vadonból. Idén ősszel néhány klasszikus is visszatér, például az Amerikában rekord nézettséggel futó – és itthon is közönségkedvenc – Aranyláz Alaszkában, az oklahomai utcai autóversenyzőkről szóló Illegális gyorsulási versenyek, a Hogyan készült, vagy a klasszikus autókat átalakító és értékesítő páros, az Autókereskedők.

A TLC exkluzív műsoraival tartalmas szórakozást kínál a kikapcsolódásra vágyó nézőknek. Különleges emberek megindító történetein keresztül mutatja be a mai modern nők mindennapjait érintő témákat, inspirációt nyújtva kész megoldások helyett. A női személyiség sokszínűségét tükröző műsorkínálatban mindenki találhat hangulatának, egyéniségének megfelelő műsort. Az októberben ismét műsorra tűzött sorozat, a Buddy Valastro nevével fémjelzett Tortakirály egy világhírre törő cukrász fantasztikus alkotásait, megfeszített munkával teli mindennapjait mutatja be. A Hajkirálynők című sorozatban megismerhetjük Christina Oliva életét, aki a semmiből építette fel családi vállalkozását, egy hajhosszabbító szalont, és hűséges ügyfélköre segítségével sikerült felvirágoztatnia az üzletet. A novemberben induló, szintén nagy visszatérő Óriásnők a kétméteres és annál is magasabb nők életének nehézségeit mutatja be, az autóba szállástól a randizásig. Az új műsorok között érkezik a TLC-re az Álmaim első otthona, melyben egy fiatal házaspár keresi gőzerővel új otthonát, amit megtalálni nem is olyan egyszerű feladat. A négy csatorna november 1-től érhető el az Invitel IPTV és Digitális Kábeltévé platformjain a cég Családi és Családi HD csomagjaiban. Akik pedig szeretik részletekben gazdag, nagy felbontású képminőségben nyomon követni a kedvenc műsoraikat, azoknak jó hír, hogy 2018. január 1-től az Eurosport 1 HD és az Eurosport 2 HD csatorna is megtalálható lesz a távközlési cég kínálatában. (x)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.