/

Játékadományt kapott a Petresi utcai Óvoda + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ezúttal több mint 600 játékot rejtett Szeged Óriás Játékgyűjtő Doboza, amelynek tartalmát az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány a Petresi utcai Óvoda gyermekeinek adományozta.

„Két havi rendszerességgel tartunk nagyszabású ingyenes rendezvényeket mesékkel, gyermek mozis matinéval és zenével. Ezeken a programokon állítjuk fel Szeged Óriás Játékgyűjtő Dobozát, amely időről időre megtelik játékokkal, amit egy szegedi intézménynek ajándékozunk” – mondta el hírportálunknak Karacs Rita, az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Az alapítvány két éve működik, legutóbb a Dugonics téren I. Tisza parti HACACÁRÉ címmel tartottak szeptemberi jótékonysági programot. „Bölcsődékkel, óvodákkal és védőnői hálózattal működünk együtt és mindig kiválasztunk egy intézményt, ahová elvisszük a játékokat, most Petresi utcai Óvodára esett a választásunk, de már több bölcsődének, óvodának is ajándékoztunk az apróságok legnagyobb örömére” – fogalmazott Karacs Rita. Ez az alkalom azért is különleges, mert több mint 600 játékot adományozhattak jelenleg az óvodának. Az alapítvány kuratóriumi elnöke kifejtette,

*-*a játék öröme, az hogy minden kisgyermek játszhasson a legfontosabb az alapítvány munkatársainak.

Az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány számára legközelebb október 29-én, vasárnap a Napfény Park Bevásárlóközpontban lehet adományozni, ugyanis az egész napos családi programok mellett egy rekordkísérlet keretén belül lufikból készítik el Szeged legnagyobb „töklámpását”, amely köré a játékgyűjtő dobozt is kihelyezik majd.

no images were found

Előző sztori

Döntöttek: Csongrád-Csanád megye lesz az elnevezés (FRISSÍTVE)

Következő sztori

Labdarúgás: Megvan a Csongrád új edzője