Bulvár

Hibátlan (de használt) iPhone 7-es 180.000-ért? Ide vele!

Hibátlan (de használt) iPhone 7-es 180.000-ért? Ide vele!

2017. október 2., hétfő
Hibátlan (de használt) iPhone 7-es 180.000-ért? Ide vele!

Már hetek óta böngészed a hirdetéseket, hiszen használt iPhone vásárlása mellett döntöttél? Nagyon alaposan nézd meg, hogy kitől is veszel használt telefont.

Sajnos nem mindenhol vállalnak rá garanciát, így akár a postai megrendelés is hatalmas fejfájást okozhat. Ha nincsen garancia, akkor több ezer forintot is elbukhatsz. A magánszemélytől való vásárlás hatalmas kockázatokat rejt, ugyan úgy, mint ha valutaváltáson gondolkodnál. Ilyenkor mindig van egy kis rizikó az ügyletben.

Ma már az iSamurai is kínálja a használt iPhone 7-et

Az

iSamurai

kínálatában a legolcsóbb 7-es már 180.000 Ft-os áron megvásárolható, ezért ezt a különleges ajánlatot nem szabad kihagyni. Az aranyszínű és kártyafüggetlen modell 32 GB tárhellyel, 1 éves hivatalos Apple garanciával lehet a tiéd. Ennél jobb ajánlatot nemigen fogsz találni. A vásárlás mellett azonban lehetőséged van eladni az iSamurai üzletében a használt telefonodat is. Érdemes egy ajánlatot kérni, hogy vajon mennyit fizetnek a használt telefonért, hiszen akkor annak az árát is be lehet számítani ebbe a készülékbe vásárlás esetén. Így sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni egy újabb telefonhoz és még garancia is jár hozzá.

Mit kell tudni az iSamurai csapatáról

A cég már 2009 óta iPhone szervizeléssel foglalkozik, így a legjobb helyre viszed használt telefonodat. A 3GS megjelenése óta már eddig is sok elégedett ügyfelet szolgáltak ki. A készülékek szakszerű javítása embert próbáló feladat, de a folyamatos tanulás és a számtalan elvállalt javítási munka meghozta gyümölcsét. Mára már az egyik legismertebb telefonszervízzé váltak. A szervizelések során rengeteg tapasztalatot szereznek a munkatársak, amelyet természetesen megosztanak egymással, így az egész csapat felkészülten várja a telefonokat. Ma már a készülékeket nem szükséges napokig a szervízben hagyni, hiszen pár óra alatt is elvégzik a szükséges javításokat. A cég vezetősége még arra is gondolt, hogy az ügyfelek a várakozás alatt még véletlenül se unatkozzanak, ennek érdekében a West End-b en található meg a szerviz, ahol számtalan szórakozási lehetőséggel üthetjük agyon az időt, amíg telefonunkra várunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.