Hibátlan (de használt) iPhone 7-es 180.000-ért? Ide vele!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Már hetek óta böngészed a hirdetéseket, hiszen használt iPhone vásárlása mellett döntöttél? Nagyon alaposan nézd meg, hogy kitől is veszel használt telefont.

Sajnos nem mindenhol vállalnak rá garanciát, így akár a postai megrendelés is hatalmas fejfájást okozhat. Ha nincsen garancia, akkor több ezer forintot is elbukhatsz. A magánszemélytől való vásárlás hatalmas kockázatokat rejt, ugyan úgy, mint ha valutaváltáson gondolkodnál. Ilyenkor mindig van egy kis rizikó az ügyletben.

Ma már az iSamurai is kínálja a használt iPhone 7-et

Az iSamurai kínálatában a legolcsóbb 7-es már 180.000 Ft-os áron megvásárolható, ezért ezt a különleges ajánlatot nem szabad kihagyni. Az aranyszínű és kártyafüggetlen modell 32 GB tárhellyel, 1 éves hivatalos Apple garanciával lehet a tiéd. Ennél jobb ajánlatot nemigen fogsz találni. A vásárlás mellett azonban lehetőséged van eladni az iSamurai üzletében a használt telefonodat is. Érdemes egy ajánlatot kérni, hogy vajon mennyit fizetnek a használt telefonért, hiszen akkor annak az árát is be lehet számítani ebbe a készülékbe vásárlás esetén. Így sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni egy újabb telefonhoz és még garancia is jár hozzá.

Mit kell tudni az iSamurai csapatáról

A cég már 2009 óta iPhone szervizeléssel foglalkozik, így a legjobb helyre viszed használt telefonodat. A 3GS megjelenése óta már eddig is sok elégedett ügyfelet szolgáltak ki. A készülékek szakszerű javítása embert próbáló feladat, de a folyamatos tanulás és a számtalan elvállalt javítási munka meghozta gyümölcsét. Mára már az egyik legismertebb telefonszervízzé váltak. A szervizelések során rengeteg tapasztalatot szereznek a munkatársak, amelyet természetesen megosztanak egymással, így az egész csapat felkészülten várja a telefonokat. Ma már a készülékeket nem szükséges napokig a szervízben hagyni, hiszen pár óra alatt is elvégzik a szükséges javításokat. A cég vezetősége még arra is gondolt, hogy az ügyfelek a várakozás alatt még véletlenül se unatkozzanak, ennek érdekében a West End-b en található meg a szerviz, ahol számtalan szórakozási lehetőséggel üthetjük agyon az időt, amíg telefonunkra várunk.

Előző sztori

Tuzson: az emberek véleményét követve tud fellépni a kormányzat

Következő sztori

Vans – egy fiatalos márka, az örök lázadóknak