Hiányolja a tehetséget az MSZP-ból Kovács László

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A pártelnökség felkészületlensége és tapasztalatlansága miatt került ilyen helyzetbe az MSZP Kovács László szerint.

A volt MSZP-s pártelnök a Hír TV-nek nyilatkozva elmondta, nincs elég olyan tehetséges politikus a szocialista pártban, így az MSZP nem tudja elérni a győzelmet. “Az elnökségben a párt legjobbjainak kellene ülnie, de ez most nem így van” – fogalmazott.

„A mostaniban vannak olyanok, aki például egyéni képviselőjelöltként kevesebb szavazatot kapott a körzetében, mint a párt. Annak idején ez többször is megismétlődött, elnökségi tag is lett, parlamenti képviselő is lett. Nem állítom, hogy mindenki ilyen, de nincsenek többségben azok, akik tényleg komoly erőt jelentenek. Hiányzik az a gárda, akire a pártelnök tud támaszkodni, aki segít a stratégia megfogalmazásban, aki el tudja hitetni (…), hát, ha egy politikus, aki soha semmilyen eredményt nem ért el, hirdet egy nagyon jó programot, az emberek nem hiszik el, hogy meg tudja csinálni, hát, itt a probléma” – nyilatkozott Kovács László.

Default thumbnail
Előző sztori

Migránsokat adtak át a román hatóságoknak

Default thumbnail
Következő sztori

Tizenkét embert ítéltek el a gádorosi csicskáztatás miatt

Legutóbbi hasonló cikkek