Hírzóna

Három és fél kiló heroint találtak Röszkén

Három és fél kiló heroint találtak Röszkén

2017. október 30., hétfő
Három és fél kiló heroint találtak Röszkén

Három és fél kilogramm heroint találtak a rendőrök egy 19 éves szerb férfi autójában elrejtve a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

A közlemény szerint a szombaton reggel belépésre jelentkező férfi járművét kábítószer-kereső kutya segítségével ellenőrizték, amely az autó átvizsgálásakor drog jelenlétét jelezte. A rendőrök a vezető melletti könyöklőből, valamint az utas felőli légzsák helyén kialakított rejtekhelyről kilenc csomagban összesen 3504 gramm kábítószergyanús anyagot - a gyorsteszt és az elsődleges vegyészszakértői vélemény szerint heroint - foglaltak le. A szállítmány feketepiaci értéke körülbelül 52 millió forint. A nyomozók a 19 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Legutóbb Tompán csütörtökön albán drogfutárok autójában találtak több mint tíz kilogramm heroint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.