Cicaszépségversenyt hirdetnek a Szegedi Cicamentők

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ismét cicaszépségversenyt hirdet a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete. Ezúttal is a legédesebb, a legaranyosabb, a legszebb cicákat keresik, nemcsak Szegedről és környékéről, hanem az egész országból.

Mint az egyesület írja, azért hirdetik meg ismét a cicaszépségversenyt, hogy valamennyi cicatartó megoszthassa örömét, büszkeségét. Az online versenyünk október 16-án, hétfőn indul, a gazdik három kategóriában nevezhetik kedvenceiket: junior cicák (2-15 hónaposok), felnőtt cicák (16 hónapostól 10 évesig) és senior cicák (10 év felett) kategóriákban küldhetnek be fotókat. A legédesebb, legaranyosabb, legszebb cicákat a közönség választja ki a Szegedi Cicamentők Facebook-oldalán.

A szépségversenyen a kategóriánként legtöbb szavazatot kapott cicusok nyereménye 1-1 darab cicás ajándékcsomag, benne macskás könyvvel, plüsscicával.

Lesz egy különdíj is, a Cicamentők Szépe, amelynek díja egy vászonkép lesz a nyertes cicáról. A képek beküldésének határideje október 25-e, szerda 18 óra. A díjazottakat november 2-án hirdetik ki. A verseny részleteiről, a szavazás menetéről a Szegedi Cicamentők Facebook-oldalán olvashatnak.

A legszebb cicák képei decemberben bekerülnek egy jótékonysági falinaptárba.

Előző sztori

Körözött autót foglaltak le Röszkénél + VIDEÓ

Következő sztori

Női labdarúgás: szoros állás az A csoportban, mesterhetes a B-ben