Bánki Erik Szegeden: Amerika miatt erőlteti a migrációt Soros

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Soros György célja, hogy Európa egy gyenge, erőtlen, vízum nélküli ország legyen, ami által megerősödhet az amerikai gazdaság – mondta Bánki Erik, a parlament gazdasági bizottságának elnöke csütörtökön Szegeden, a nemzeti konzultációs fórumán.

Az október elején indított nemzeti konzultáció kapcsán tartott fórumot a Csongrád Megyei Kormányhivatal Rákóczi téri épületében Bánki Erik. A fideszes országgyűlési képviselő kifejtette, azért szükséges, hogy minél többen kitöltsék a hét pontból álló kérdőívet, mert csak így léphet fel hatékonyan az Orbán Viktor vezette kormány a Soros-terv és Brüsszel ellen. „Elfogadhatatlan, hogy Soros György évente egymillió migránst telepítene be Európába, ami nyilvánvalóan beláthatatlan körülményekkel járna. Az Európai Bizottság is támogatja a magyar származású amerikai milliárdos elképzelését, és azt, hogy az integrálódni nem tudó és nem akaró iszlám bevándorlók felülkerekedjenek a kereszténységen” – jelentette ki Bánki Erik. A bizottsági elnök szerint Sorosnak a felső határ nélküli betelepítési kvótával az a célja, hogy Európa ne nemzetállamokból álljon, hanem egy gyenge, erőtlen, vízum nélküli ország legyen, ami az amerikai gazdaság megerősödését eredményezné.

A terv szerint minden bevándorlónak évente 9 millió forintot adnának integrációra, amit a kvóta után az adott tagállamnak kellene finanszíroznia. Ehhez nyilvánvalóan külföldi hitelt vennének igénybe az országok, ami szintén a Soroshoz tartozó szervezetek számára kedvezne. Bánki Erik rámutatott: az Európai Parlament 751 képviselője közül 225 bizonyítottan köthető a spekuláns érdekeltségi köréhez.

Azonban nem csak külföldön, hanem hazánkban is vannak, akik támogatják az illegális bevándorlást. Egyikük Szeged szocialista polgármestere, Botka László, aki amikor az MSZP miniszterelnök-jelöltje volt, nyíltan kijelentette, hogy nincs helye kerítésnek a magyar-szerb határon, és ha rajta múlna, azonnal lebontaná azt. Tette ezt annak ellenére, hogy a tavaly októberi népszavazáson a szavazók 98 százaléka kinyilvánította, hogy ellenzi a migrációt. „Botka korábban arról is beszélt, hogy a határzár létesítése előtt a szegedieket nem zavarták a migránsok, valamint azt, hogy a város szükség esetén készen áll a befogadásukra” – folytatta Bánki Erik.

Ma már bizonyított, hogy a bevándorlás és a terrorcselekmények között összefüggés van. Európában két év alatt 350-en vesztették életüket ilyen jellegű támadásokban, valamint egyre több a nemi erőszak is. Ausztriában például 55 százalékkal több a nők iránt elkövetett bűncselekmények száma, mint néhány esztendővel ezelőtt.

Aggasztó adatokat közölt a NATO is, ugyanis felmérések szerint 2020-ig csak Észak-Afrikából 60 millióan indulhatnak útnak a kontinensünk felé. Ez Magyarország lakosságának a hatszorosa. További probléma, hogy míg egy európai családnál átlagosan egy-kettő, addig a muzulmánoknál hat-hét gyermeket terveznek. Sőt, már van olyan németországi iskola, ahol több a muszlim, mint a német tanuló. A példa kedvéért: volt olyan szír bevándorló, akihez négy feleség, és huszonkét gyermek tartozott.

A fórumon a lakosok is kifejthették véleményeiket. Volt, aki szerint a migrációs politikánk miatt jó a közbiztonság hazánkban, ugyanis már van olyan ország, ahol a gyermekek csak gázspray-jel mernek kimenni az utcákra. Egy másik észrevétel is érkezett: teljesen helyénvaló a határzár, ugyanis az ingatlanjainkat, magántulajdonainkat is kerítéssel védjük.

Bánki Erik még elmondta, folyamatosan kézbesítik a háztartásokhoz a nemzeti konzultációt, amit alig több mint két hét alatt húszezren töltöttek ki. A postai úton kívül interneten is lehet válaszolni a kérdésekre, az alábbi linken. B. Nagy László, Csongrád megye 2-es választókörzet országgyűlési képviselője is a vélemény nyilvánítás fontosságára hívta fel a figyelmet, ugyanis csak összefogással, és az álláspontunk kifejtésével őrizhetjük meg a békés mindennapjainkat.

A fórum legvégén Szabó Bálint, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezető igazgatója is Bánki Erikhez fordult. A Szeviép-károsultakat képviselő jogász petíciót nyújtott át a politikusnak, erről bővebben itt írtunk.

A Bánki Erikkel készített interjúnkat a hétvégén olvashatja a SZEGEDma.hu-n!

no images were found

Előző sztori

A parlamenthez fordult Szeviép-ügyben Szabó Bálint

Következő sztori

Labdarúgás: a hétvége megyei programja + TABELLÁK