Bulvár

A tökéletes vállalkozói szendvicset keresték + FOTÓK

A tökéletes vállalkozói szendvicset keresték + FOTÓK

2017. október 20., péntek
A tökéletes vállalkozói szendvicset keresték + FOTÓK

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a „Legyen B-terv” elnevezésű I. Vállalkozói Naphoz kapcsolódva hívta versenyre a megye vendéglátó vállalkozásait. A cél az volt, hogy megtalálják a Csongrád Megyei Vállalkozók Szendvicsét.

A gazdasági önkormányzat és az üzletfejlesztési szervezet ebben az évben először rendezte meg először a Csongrád Megyei Vállalkozók Szendvicse elnevezésű versenyt, ahol a szakmai díj mellett a közönség díját is elnyerhették az indulók. Ez utóbbiról a vállalkozói nap résztvevői maguk szavazhattak, persze csak azután, hogy megkóstolták a finomságokat. A szakmai zsűri elnöke

Bálint Ferenc

mesterszakács, a Hotel Forrás séfje volt. A bíráló bizottságban mellette

Tráserné Oláh Zsuzsanna

, a kamara titkára, valamint

Márki Gábor „Gedzo”

, a Genyaszenya videóblog megálmodója, a Rádió 88 műsorvezetője volt ott. A megmérettetésen 12 féle szendvicset kóstolhatott végig a közönség és a zsűri. A bírálóknak ez alaposan fel adta a leckét, jól szemléltette ezt az is, hogy a közönségszavazáson igencsak szoros eredmények születtek. A pályamunkák között rengeteg különlegesség volt, füstölt marha nyelves, tonhal tatáros és lazacos fogások sorakoztak az asztalokon, de nem hiányoztak a hagyományosabb szendvicsek sem, így például szalámi és sonkás, vagy éppen csirkemelles finomságokat kóstolhattak a rendezvényre látogató vállalkozók. A megmérettetés szakmai kategóriáját az algyői Levendula Hotel és Étterem szendvicsei, míg a közönségdíjat a szegedi Anyám tyúkjai háztartási éléskamra és kifőzde szendvicsei nyerték el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.