A tökéletes vállalkozói szendvicset keresték + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a „Legyen B-terv” elnevezésű I. Vállalkozói Naphoz kapcsolódva hívta versenyre a megye vendéglátó vállalkozásait. A cél az volt, hogy megtalálják a Csongrád Megyei Vállalkozók Szendvicsét.

A gazdasági önkormányzat és az üzletfejlesztési szervezet ebben az évben először rendezte meg először a Csongrád Megyei Vállalkozók Szendvicse elnevezésű versenyt, ahol a szakmai díj mellett a közönség díját is elnyerhették az indulók. Ez utóbbiról a vállalkozói nap résztvevői maguk szavazhattak, persze csak azután, hogy megkóstolták a finomságokat. A szakmai zsűri elnöke Bálint Ferenc mesterszakács, a Hotel Forrás séfje volt. A bíráló bizottságban mellette Tráserné Oláh Zsuzsanna, a kamara titkára, valamint Márki Gábor „Gedzo”, a Genyaszenya videóblog megálmodója, a Rádió 88 műsorvezetője volt ott.

A megmérettetésen 12 féle szendvicset kóstolhatott végig a közönség és a zsűri. A bírálóknak ez alaposan fel adta a leckét, jól szemléltette ezt az is, hogy a közönségszavazáson igencsak szoros eredmények születtek. A pályamunkák között rengeteg különlegesség volt, füstölt marha nyelves, tonhal tatáros és lazacos fogások sorakoztak az asztalokon, de nem hiányoztak a hagyományosabb szendvicsek sem, így például szalámi és sonkás, vagy éppen csirkemelles finomságokat kóstolhattak a rendezvényre látogató vállalkozók.

A megmérettetés szakmai kategóriáját az algyői Levendula Hotel és Étterem szendvicsei, míg a közönségdíjat a szegedi Anyám tyúkjai háztartási éléskamra és kifőzde szendvicsei nyerték el.

no images were found

Előző sztori

Csongrád megye is szerepel a népszerű vetélkedőben

Következő sztori

Klasszikus zene, könyvbemutató és Szabó Magda a Somogyiban