Közélet

A Nemzeti Közművek a kamarákkal együttműködnek a tájékoztatásban

A Nemzeti Közművek a kamarákkal együttműködnek a tájékoztatásban

2017. október 16., hétfő
A Nemzeti Közművek a kamarákkal együttműködnek a tájékoztatásban

Súlyos, akár halálos kimenetelű balesetek előzhetők meg, ha a villamosvezetékek közelében végzett munkák során a vállalkozások ismerik a lehetséges kockázatokat és betartják a szükséges biztonsági előírásokat. A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója a kereskedelmi és iparkamarák segítéségét kérte, hogy minél több vállalkozáshoz eljuttassa a legfontosabb információkat.

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója, a DÉMÁSZ mindent megtesz azért, hogy ne csak saját munkavállalói, hanem alvállalkozói és más vállalatok dolgozói is tökéletesen ismerjék a biztonságos munkavégzés szabályait és tisztában legyenek a baleseti kockázatokkal. A figyelemfelhívásban jó partnerre talált a Nemzeti Közművek a Csongrád, Bács-Kiskun és Békés megyei kereskedelmi és iparkamarákban, amelyek saját honlapjukon, Facebook oldalukon, hírlevelekben, kiadványaikban valamint több ezer kamarai tagnak emailben is eljuttatták az áramszolgáltató biztonsági felhívását. Az együttműködésnek köszönhetően a Nemzeti Közműveknek sikerült a szolgáltatási területén működő építőipari vállalkozások figyelmét ily módon is felhívni a közcélú villamos hálózat közelében végzett munka kockázatára, az áramütés veszélyére és a különböző feszültségszintű hálózatok megközelítési övezeteire. A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója prioritásként kezeli a munkabiztonságot, ezért partneri segítséget kínál az érintett vállalatoknak abban, hogy a vállalkozások rendelkezzenek a villamos hálózatok közelében végzett tevékenységre vonatkozó kockázatértékeléssel, valamint a munkavállalóik megismerjék a baleseti veszélyhelyzeteket és a szükséges óvintézkedéseket, hogy senkit se érhessen áramütés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.