Tuzson: a “Soros-terv” brüsszeli tervvé válhat

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Azért fontos kikérni az emberek véleményét a “Soros-tervről”, mert annak elemei folyamatosan épülnek be az európai politikába, és a “Soros-terv” brüsszeli tervvé válhat – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár csütörtökön az M1 aktuális csatorna műsorában.

Tuzson Bence közölte: Brüsszel, a “Soros-tervnek” megfelelően, arra törekszik, hogy állandó migránskvóta, elosztási rendszer jöjjön létre Európában. Erre megadta a felhatalmazást az Európai Bíróság is azzal, hogy elutasította Magyarország kvótaellenes keresetét – tette hozzá.

A politikus hangsúlyozta: fontos, hogy az emberek véleményt tudjanak nyilvánítani alapvető fontosságú kérdésekben, erről szól a nemzeti konzultáció. Soros György célja, hogy Európában megszűnjenek a nemzetek, és egy masszában oldódjanak fel – közölte.

A Kossuth Rádió 180 perc című csütörtöki műsorában Tuzson Bence felhívta a figyelmet arra, hogy két országtípus konfliktusa jellemzi az uniót: a bevándorlást támogató, illetve ellenzőké. Kérdés, miként köthető kompromisszum a két fél között, ám az nem lehet a megegyezés eredménye, hogy Magyarország bevándorló országgá váljék – mondta Tuzson Bence.

Default thumbnail
Előző sztori

Perrendtartásról tartanak képzést a Szegedi Törvényszéken

Következő sztori

Folytatódik a gyakorlati program a törvényszéken

Legutóbbi hasonló cikkek