Közélet

Szeged szépei segítettek az Ágota Alapítvány gyerekein

Szeged szépei segítettek az Ágota Alapítvány gyerekein

2017. szeptember 28., csütörtök
Szeged szépei segítettek az Ágota Alapítvány gyerekein

Kedves mosollyal, finom ebéddel és sok jó szóval várták a Szeged Szépe döntős hölgyei a Hungiban az Ágota Alapítvány szegény sorsú, de annál vidámabb gyerekeit.

A Szeged Szépe szervezői hatodik éve látják vendégül az Ágota Alapítvány gyermekeit. Minden évben próbálnak erejükhöz mérten segíteni rajtuk, azáltal is, hogy jó minőségű ételt biztosítanak a számukra. Idén ez kiegészült, az ebéd végén még egy kisebb, Printker biztosította, tanszercsomaggal is kedveskedtek a gyerekeknek. A verseny megrendezői úgy érzik, már az pozitív üzenetet hordoz, hogy karitatív tevékenységet folytatnak. A Szeged Szépe szépségverseny döntőjébe jutott hölgyek számos jótékonysági rendezvényen tudnak részt venni, szociálisan érzékenyebbé válnak. „Bízom benne, hogy a lányok a karitatív tapasztalataikat a jövőben is hasznosítani tudják majd, a társadalom számára is hasznos tevékenységet fognak végezni a magánéletük és a munkájuk mellett” – fejtette ki hírportálunknak

Gera Gábor

, a Szeged Szépe szépségverseny főszervezője. Példaértékűnek érzi, hogy sok versenyző a Vajdaságból, vagy a szomszédos Békés megyéből érkezett, hogy segíteni tudjon. „Rendkívül pozitív a számomra, hogy az Ágota Alapítvány gyerekei és szülei is nagyon készültek a rendezvényre, nem kevesen ünneplő ruhába öltöztek Sokak számára természetes, hogy beülhetnek egy étterembe, fogyaszthatnak, de az itt megjelent gyerekeknek sajnos nem. Örülök neki, hogy itt vannak, s segíthettünk nekik a Hunginak köszönhetően. A gyerekekkel és a kísérőszülőkkel együtt most körülbelül ötven főt fogunk nagy hamburgerekkel megvendégelni” – emelte ki hírportálunknak Gera Gábor. „Szerintem egy szépségkirálynő feladata az, hogy példát mutasson az emberek számára: empatikus, lojális legyen, és mindig mindenkivel kedves. Számomra nagyon fontosak a gyerekek, szeretek velük sok időt tölteni, segíteni nekik. Remélem, hogy mások is követni fogják a példánkat. Fontos, hogy ha látunk akár az utcán valakit, akinek segítségre van szüksége, akkor próbáljunk szétnézni otthon, hogy van-e esetleg olyan dolog, amit már nem használunk, és tovább tudunk adni, vagy egy kis pénzzel segítsük őt” – mondta hírportálunknak a 19 éves

Gaudi Boglárka

, a Szeged Szépe egyik döntős hölgye. Elárulta, a jövőben mindenképpen szeretne hasonló karitatív rendezvényeken részt venni. A jótékonykodás mellett fő üzenetükként a mellrák elleni küzdelem kívánják felhívni a figyelmet, jövő áprilisban Szegeden egy nagyobb megmozdulást fognak szervezni. Tavaly kezdtek bele harmadik jótékonysági projektjükbe. A SAVE THE PLANET Projecttel a Tappancs Alapítvány munkáját segítik, illetve tavaly a Vadasparknak juttattak el nagy mennyiségű állateledelt. Jótékonysági gálaestjüket december 9-én tartják az IH Rendezvényközpontban. „Idén lesz tízéves a Szeged Szépe, ezért az eddigi legnagyobb gálaesttel, egy hosszabb és színesebb műsorral készülünk, neves szakembereket hívtunk a zsűribe” – összegezte hírportálunknak Gera Gábor, a Szeged Szépe szépségverseny főszervezője. Ha nem változik semmi az év végéig, akkor 22 gyönyörű hölgy vesz részt döntő megmérettetésen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.