Hírzóna

Sértettek jelentkezését várja a Szentesi Rendőrkapitányság

Sértettek jelentkezését várja a Szentesi Rendőrkapitányság

2017. szeptember 20., szerda
Sértettek jelentkezését várja a Szentesi Rendőrkapitányság

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akiknek kerékpárját vagy hoverboardját 2017 júliusában lopták el Szentesen - írja a police.hu.

A Szentesi Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy helybéli férfivel szemben. Az adatgyűjtés megállapította, hogy egy feketére festett, ülés nélküli, fekete kosárral felszerelt

kerékpárt

a feltételezett elkövető 2017 júliusában Szentesen, az egyik Szabadság téri biciklitárolóból tulajdonította el. A gyanúsított egy felsőpárti ingatlan udvarából egy 60 centiméter széles, fehér színű, kék-piros feliratos elektromos hoverboardot is ellopott. A nyomozók az eljárás során a vagyontárgyakat a férfitől lefoglalták. A Szentesi Rendőrkapitányság kéri, hogy a lopás sértettjei jelentkezzenek személyesen a rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth Lajos utca 43. szám) a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal, számlával vagy egyéb más okirattal. Telefonon bejelentés tehető a 06-63-561-310-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.