Sértettek jelentkezését várja a Szentesi Rendőrkapitányság

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akiknek kerékpárját vagy hoverboardját 2017 júliusában lopták el Szentesen – írja a police.hu.

A Szentesi Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy helybéli férfivel szemben.

Az adatgyűjtés megállapította, hogy egy feketére festett, ülés nélküli, fekete kosárral felszerelt kerékpárt a feltételezett elkövető 2017 júliusában Szentesen, az egyik Szabadság téri biciklitárolóból tulajdonította el. A gyanúsított egy felsőpárti ingatlan udvarából egy 60 centiméter széles, fehér színű, kék-piros feliratos elektromos hoverboardot is ellopott.
A nyomozók az eljárás során a vagyontárgyakat a férfitől lefoglalták.

A Szentesi Rendőrkapitányság kéri, hogy a lopás sértettjei jelentkezzenek személyesen a rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth Lajos utca 43. szám) a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal, számlával vagy egyéb más okirattal. Telefonon bejelentés tehető a 06-63-561-310-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Előző sztori

Kiüt a mainstream az első Nézőnevelőn

Következő sztori

Orbán, Botka, Vona? – Ki nevet a végén?