Hírzóna

Sándorfalván kötöttek ki a lopott szerszámok

Sándorfalván kötöttek ki a lopott szerszámok

2017. szeptember 12., kedd
Sándorfalván kötöttek ki a lopott szerszámok

A szegedi rendőrök őrizetbe vettek egy helybéli férfit, aki társával egy építési területről egyebek mellett szerszámokat tulajdonított el. A gyanúsítottak az ellopott vagyontárgyakat egy sándorfalvi orgazdának értékesítették.

A feltételezett elkövető társával szeptember 8-ára virradóra az ajtó befeszítésével jutott be a szegedi építési területen lévő zárt helyiségbe. A gyanúsítottak onnan szerszámokkal, létrákkal és szerelvényekkel távoztak, amelyek egy részét nem sokkal később egy 53 éves sándorfalvi férfinek értékesítették. A rendőrök a bejelentéstől számított három napon belül elfogták a 26 éves betörőt és 18 éves társát. Ellenük nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Tőlük a rendőrök az eltulajdonított vagyontárgyak egy részét lefoglalták. Előbbi terheltet a szegedi nyomozók őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A sándorfalvi férfit orgazdasággal gyanúsítja a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.