Nagy sikerrel zajlott a harmadik SZEHOVA + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Látogatói rekordot döntött a harmadik alkalommal megrendezett Szegedi Horgász-Vadász Piknik és Csongrád Megyei Vadásznap, melyre több mint kétezren látogattak el szombaton a Maty-éri Olimpiai Központban.

“Vendégeink nagy örömmel tették magukat próbára a különböző vadász-és horgászsportokban. A horgászat iránt érdeklődők Erdei Attila és Szegedi György világbajnoktól tanulhatták el a különböző technikák fortélyait” – közölték a rendezvény szervezői.

A napot családi programok kísérték, melyek keretein belül a gyerekek haltelepítéssel várták, illetve sokan horgászvizsgát is szereztek a rendezvény alkalmával.

A pikniket kísérő kiállításon a látogatóknak lehetőségük adódott különleges horgász-vadász ereklyék beszerzésére és a gasztronómia szerelmesei sem maradtak élmény nélkül, több mint negyven bográcsban főttek a legkülönlegesebb vadpörköltek és az elmaradhatatlan halászlé. A vadászkutyák munkabemutatója, a STIHL timbersport bemutatója pedig csak tovább fokozta a rendezvény hangulatát és élményeit.

A szervezők a jövő évi piknikre is különleges programokkal készülnek az érdeklődők számára.

no images were found

Előző sztori

Labdarúgás: Eb-selejtezős kihívások előtt a Szent Mihály támadója

Következő sztori

Kajak-kenu: szenzációs szegedi szereplés az ORV-n