Mráz Ágoston Sámuel: a migránskérdés pártállástól függetlenül fontos téma

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nézőpont Csoport vezérigazgatója, Mráz Ágoston Sámuel szerint a migránskérdés olyan téma, amely pártállástól, korcsoporttól függetlenül fontosnak számít az országban, ezért is indokolt az újabb nemzeti konzultáció.

Mráz Ágoston Sámuel az M1 aktuális csatornán pénteken azt mondta: a Fidesz tábora nagyjából kétmillió-két és fél millió szavazó, de a tavalyi népszavazáson körülbelül 3,3 millió ember támogatta a kormány álláspontját, és a tavaszi nemzeti konzultáció is az eddigi legsikeresebb volt.

Az ellenzéki pártok programjával kapcsolatos kérdésre úgy reagált: az ellenzék egyelőre nem találta meg “sem a szervezeti formát, sem a megfelelő vezetőt, sem a megfelelő mondanivalót”, ezért is jelenthető ki, hogy nyáron nem változott a politikai verseny állása, “a nyarat megnyerte a Fidesz, mert továbbra is utcahosszal vezet”.

Az Origo szerda este írta a Fidesz velencei frakcióüléséről szóló cikkében, hogy nemzeti konzultáció lesz a “Soros-tervről”.

Előző sztori

Middlemist Red: a zenélés alázatra tanít

Következő sztori

Kalapáccsal támadt járókelőkre egy férfi egy francia városban