Megjelent a Déli Szó tizedik száma – lapozza online!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Közéleti hetilapként indult el újra a Déli Szó című kiadványunk, a VIII. évfolyam tizedik számát szeptember 1-től vehetik kezükbe a Szegeden és a környező településeken élők.

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a SZEGEDma.hu-t is kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. új köntösbe öltöztetett, színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. A tizedik szám szeptember elsején jelent meg, és mivel a kiadványt ingyenesen terjesztjük, érdemes figyelni és keresni a postaládákban. A tartalomban a nagyobb lélegzetvételű közéleti írások mellett helyet kapnak izgalmas, valamint közérdekű kishírek, szórakoztató anyagok, emberközeli, emberléptékű interjúk is, és természetesen az oktatás, a kutatás vagy a sport szerelmesei is megtalálják az őket foglakoztató írásokat Szegedtől Mórahalomig, Deszktől Bordányig. Játékra is hívjuk olvasóinkat, hétről hétre értékes nyereményeket kínálunk.

Ízelítő a tizedik szám tartalmából:

– Botrány a Mars téri piac ügyében
– Kikosarazta Botkát az értelmiség
– Halra, magyar, hív a rakpart!
– A szegediek idegein táncolt a SZIN
– Újra gyermekzsivajtól hangosak az iskolák
– Megsiratta az ellopott olimpiát Molnár Tamás

Déli Szó minden pénteken és szombaton 24 oldalon az Ön postaládájában is! Keresse, szeresse! És akár szerkessze velünk! Természetesen számítunk észrevételeikre, visszajelzéseikre, véleményükre és témajavaslataikra is, melyeket adeliszomagazin@gmail.come-mail címre várunk.

A Déli Szó 2017. szeptember 1-i száma ide kattintva tölthető le és lapozgatható elektronikus formában.

Előző sztori

Tuzson: meg kell becsülni a nagyszülőket

Következő sztori

Fröccs bár és buborék party jótékony célért