Labdarúgás: értékes pontot szerzett a Szeged-Grosics

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jól állt a lábán a Szeged 2011-Grosics Akadémia védelme, így értékes ponttal távozik Nyíregyházáról a Supka-legénység.

Nyíregyházára látogatott a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapata a Merkantil Bank Liga hetedik fordulójában. Jó formában várhatta a találkozót Supka Attila együttese, amelyik előző három mérkőzésén hét pontot szerezett. Ezzel szemben a hazaiak kisebb hullámvölgyből érkeztek az összecsapásba, elmúlt három meccsükön nem tudtak nyerni. Nagy nyíregyházi fölénnyel indult a találkozó, több helyzetet is kidolgozott Lucsánszky Tamás együttese, de a szegedi védelem nagyon jól állta a sarat, Szántai Levente több nagy védést is bemutatott, Farkas Márkék pedig remekül hatástalanították a beadásokat. Az első félidő legnagyobb helyzetét Pekár hagyta ki, aki kétszer is megcélozta a vendég kaput, de Szántai mindkét alkalommal hatástalanította a kísérletet. Az első szegedi kaput eltaláló lövésre az első félidő utolsó percéig kellett várni, de Megyeri kapusnak ez nem okozott gondot.

A szünetben bedobta Supka Attila Germán Tamást Nicorec helyett, ám sokat nem változott a játék képe, nagy nyomást helyezett a Szpari a szegedi kapura, de a védelem továbbra is jól szűrt. Hazai oldalról elsősorban Rudolf Gergely volt különösen aktív, a korábbi válogatott csatárnak több lehetősége is akadt, hogy megszerezze a vezetést, ám vagy nem találta el a kaput, vagy Szántai hárított. Negyed órával a mérkőzés vége előtt nagyon közel került a gólszerzéshez a Nyíregyháza, egy oldalsó szabadrúgást íveltek be a hazaiak, amire Kártik robbant be üresen, ám fejese a kapufán csattant. A túloldalon Germánnak volt még egy lehetősége a mindent eldöntő gól megszerzésére, ez azonban nem jött össze, de így is értékes pontot szerzett a Szeged-Grosics, amely a következő fordulóban a Dorogot fogadja.

Nyíregyháza, 2113 néző.
2017. szeptember 2., 18.00
Nyíregyháza Spartacus
Szeged 2011-Grosics Akadémia
Vége a mérkőzésnek.

Játékvezető: Oláh Gábor * Asszisztens: Márkus Tamás, Punyi Gyula
0
0

Merkantil Bank Liga NB II. 7. forduló

Nyíregyháza Spartacus FC – Szeged 2011-Grosics Akadémia 0-0
Nyíregyháza, Városi Stadion, 2113 néző. Vezette: Oláh Gábor (Márkus Tamás, Punyi Gyula).
Nyíregyháza: Megyeri G. – Fodor, Hinora, Kesztyűs (Csilus, 81′), Kelemen, Kártik, Holdampf (Dragóner, 76′), Pekár, Rezes (Gajdos, 91′), Rubus, Rudolf. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.
Szeged-Grosics: Szántai – Horváth, Coroian, Farkas M., Causic, Nicorec (Germán – a szünetben), Pászka, Molnár J., Zabari, Zádori, Beke (Balázs, 65′).Vezetőedző: Supka Attila.

Supka Attila (nyiregyhazaspartacus.hu): “Sokat tettünk az egy pontért, kemény mérkőzés volt sok párharccal. Mindkét együttes győzelemre játszott, úgy érzem igazságos a döntetlen. Nem kaptunk gólt, ez építi, erősíti tovább a csapategységet.”

Online közvetítésünk

Előző sztori

Kajak-kenu: Slihoczki, Kiss nagy diadala Szolnokon

Következő sztori

Labdarúgás: a szombati megyei eredmények + TABELLÁK