Sport

Labdarúgó MK: Csongrádra jön a Debrecen!

Labdarúgó MK: Csongrádra jön a Debrecen!

2017. szeptember 11., hétfő
Labdarúgó MK: Csongrádra jön a Debrecen!

Kisorsolták a Magyar Kupa országos főtáblájának párosításait, így ellenfelet kapott a nyolc megyei érdekeltségű együttes - ismét eljön a Debrecen Csongrád megyébe.

Kialakult a Magyar Kupa 128 csapatot felvonultató, országos főtáblás mezőnye: idáig az NB-s bajnokságokban szereplő Csongrád megyei csapatok alanyi jogon való szereplése mellett három megyeegyes gárda, az Ásotthalom, az Algyő és a Csongrád jutott el a selejtezőket követően. A hétfői sorsoláson a 32, NB I-es és NB II-es csapat kiemeltként szerepelt, így ők nem kaphatták egymást. A meccseket szeptember 20-án (szerdán) játsszák, ha csak ettől eltérő időpontban nem állapodik meg a két együttes. Az NB II-es Szeged 2011-Grosics Akadémia az NB III-as Szekszárddal játszik idegenben. A Mórahalom VSE-nek a másodosztályú Budaörs jutott ellenfélként, míg az újonc Makó egy szintén a megyéből felkerült, ám a harmadosztály Keleti csoportjában szereplő Füzesgyarmathoz utazik. Egy megyei csapat biztosan lesz a legjobb 64 között, hiszen az Ásotthalom és a Hódmezővásárhely egymás ellen dönthet a továbbjutó kilétéről. A legnagyobb halat a Csongrád fogta ki, hiszen

Szűcs Róbert

együttese az élvonalbeli Debrecent fogadja. Utolsóként került elő az Algyő csapata a megyeiek közül: a Pest megyei II. osztályú Törtelhez utazhatnak az algyőiek.

Labdarúgó Magyar Kupa, 6. forduló (szeptember 20.)

Szekszárdi UFC - Szeged 2011-Grosics Akadémia Mórahalom VSE - Budaörs Füzesgyarmat - Makó Edelény (Borsod megyei I.) - SZEOL SC Ásotthalom TE - Hódmezővásárhelyi FC Csongrád TSE - Debreceni VSC Duna-Tisza Aszfalt Törtel - Algyő SK

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.