Labdarúgás: későn ébredt a Mórahalom

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Alaposan elrontotta a mérkőzés elejét Iváncsán a Mórahalom, így hiába küzdöttek, végül ismét vereséget szenvedtek az NB III Közép csoportjának hatodik fordulójában.

Nagyon nem kezdődött jól a Mórahalom iváncsai vendégjátéka, a hazaiak ugyanis már a 12. percben megszerezték a vezetést Balogh László révén. Ez rendesen megzavarta a vendég játékosokat, két perccel később már kettő volt a hazaiak előnye, ismét Balogh vette be Krnács kapuját. Szépen lassan kezdett magához térni a Mórahalom, de a 65. percben Majláth eldöntötte a három pont sorsát. Ezután nagyot küzdött a vendég gárda, agresszívan, helyenként látványosan futballoztak, aminek meg is lett az eredménye. Puskás Csaba a 76. percben visszahozta a pontszerzési reményeket, s ha egy kicsit hamarabb érkezik az újabb vendég találat, meg is lehetett volna az újabb pont. Magyar György gólja viszont már későn érkezett, így bár mínusz egyre sikerült feljönnie a homokhátiaknak, pontot ezúttal sem szereztek. A következő fordulóban a Kozármislenyt fogadják hazai környezetben Vojnic-Zelic Sasáék.

Labdarúgó NB III Közép csoport 6. forduló

Iváncsa KSE – Mórahalom VSE 3-2 (2-0)
Iváncsa, Iváncsa Sportpálya. Vezette: Rózsavölgyi Dávid (Kovács II. Gábor, Kovács Brankó).
Iváncsa: Dániel Cs. – Balogh L., Kertai, Imrik, Bartha (Cseszneki, 66′), Fekecs, Szauter, Pribék (Nagy A., 70′), Majláth, Aradi, Folmer (Büki, 57′). Vezetőedző: Domján Attila.
Mórahalom: Krnács – Lászik, Puskás, Podonyi (Várda – a szünetben), Bokányi, Szücs, Fodor, Busa, Magyar, Zsoldos (Pócs D., 64′), Fábián. Vezetőedző: Vojnic-Zelic Sasa.
Gól: Balogh L. (12′, 14′) Majláth (65′) ill. Puskás (76′), Magyar Gy. (90′).
Sárga lap: Aradi (43′), Dániel Cs. (91′) ill. Fodor (30′), Puskás (35′), Lászik (63′), Magyar Gy. (66′).

Magyar György: “Az első félidőben alaposan bealudtunk, így az ellenfél nagyon elhúzott és sajnos későn ébredtünk. Ennek ellenére a második félidőben megfelelő agresszivitással és tetszetősen futballoztunk, de ez sem volt elég a pontszerzéshez.”

Előző sztori

Kosárlabda: bronzérmes lett a Szedeák Kiskunfélegyházán

Következő sztori

Politológus: a kötelező betelepítést valós veszélynek látják az emberek