Labdarúgás: harmadik pontját szerezte a Makó Szekszárdon

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fortuna sem fogadta kegyeibe a hazai pálya előnyét élvező Szekszárd ellen a Makót, amely így negyedik meccséből harmadikon végzett döntetlenre.

Szekszárdon folytatta harmadosztályú szereplését a Makói FC együttese. Az első félidőben a hazaiak be tudták szorítani a hagymavárosiakat, azonban mezőnyfölényük meddőnek bizonyult, helyzeteket inkább pontrúgásokból és előre ívelt labdákból tudott kialakítani a Szekszárd.

A fordulás után összeszedettebben játszott a Makó, amelynek a kontráiban ott volt a lehetőség, de Gémes Bencének nem akart összejönni a gól: mi több, azt sem büntették, amikor komolyabb faultot követtek el ellene. A Szekszárd az utolsó pillanatig ment előre, de a makói védelem jól állt a lábán – a kétes szituációkban a hazai pálya előnyét is élvező Tolna megyeiek védelme pedig olykor fellazult, de ezt a Makó sem tudta kihasználni.

Méhes Tibor együttese így négy fordulót követően három döntetlennel és egy vereséggel, így három ponttal áll, a következő héten pedig a szintén újonc Iváncsa ellen próbálhatja megszerezni első győzelmét.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 4. forduló

Szekszárdi UFC – Makói FC 0-0
Szekszárd, vezette: Jakab Géza (Mohos Milán, Molnár Máté).
Szekszárd: Filipánics – Károly V., Fejes, Lékó (Rácz, 76′), Nagyváradi (Turi, 58′), Márton, Arena, Dallos, Kovács D., Budai, Hegedűs M. (Bata, 67′). Vezetőedző: Kvanduk János.
Makó: Garamvölgyi – Sirokmán, Rakonczai, Tóth I., Szil (István, 59′), Vajna (Bánóczki – a szünetben), Varga R., Széll, Lipták, Babolek (Tóth T., 91′), Gémes. Vezetőedző: Méhes Tibor.
Sárga lap: Bata (70′), Kovács D. (75′), Arena (82′) ill. Babolek (35′), Lipták (49′), Széll (82′).

Méhes Tibor: “Igazságos volt az iksz, inkább azt hiányolom, hogy nincs egy kicsi szerencsénk, de le a kalappal a fiúk előtt. A kevés adódó lehetőségeinket sem tudjuk kihasználni, de dicséretes, hogy nem kaptunk gólt idegenben.”

Előző sztori

Labdarúgás: a negyediket is megnyerte a SZEOL

Következő sztori

Labdarúgás: harmadik döntetlenjét játszotta a HFC