Sport

Labdarúgás: harmadik döntetlenjét játszotta a HFC

Labdarúgás: harmadik döntetlenjét játszotta a HFC

2017. szeptember 2., szombat
Labdarúgás: harmadik döntetlenjét játszotta a HFC

Hiába szerzett vezetést a Hódmezővásárhelyi FC a Dabas ellen, nem sokáig tudta megtartani előnyét, így ismét egy pontot szerzett.

Továbbra is várat magára a Hódmezővásárhely első győzelme az idei szezonban,

Major László

együttese negyedik mérkőzésén harmadik döntetlenjét szerezte meg szombat délután. Ezúttal azt a Dabast fogadta, amelynek kezdőjében helyet kapott az előző két szezont a Mórahalomban töltő

Dalibor Crkvenjakov

is. Az első játékrész helyzeteket igen, gólt nem hozott. A második félidőben megszerezte a vezetést a HFC,

Faggyas Milán

vette be a dabasi kaput, ez volt a harmadik gólja a vásárhelyi támadónak ebben a szezonban. Mégsem vezetett sokáig a hazai gárda, hat perccel később egalizált a Dabas,

Kiss Viktor

vette be

Bordás

kapuját, ami azért is lehet fájó, mivel gyakorlatilag ez volt az egyetlen veszélyes kísérlete a vendégeknek. A továbbiakban már nem született találat, így ismét egy ponttal gazdagodott a HFC. A következő fordulóban az eddig száz százalékos megyei rivális SZEOL-hoz látogat Major László együttese jövő héten vasárnap.

Labdarúgó NB III Közép csoport 4. forduló

Hódmezővásárhelyi FC - Dabas FC 1-1 (0-0)

Hódmezővásárhely, Városi Stadion. Vezette: Antal Péter (Szvetnyik Bence, Molnár Alex).

HFC:

Bordás - Kormányos (Szabó D., 82'), Huszár, Kökény, Pataki, Mezei, Prasler, Végh (Lackó, 75'), Szilágyi, Faggyas, Ablonczy (Szabó Márk, 82').

Vezetőedző:

Major László.

Dabas:

Scheilinger - Sárközi, Makrai, Fritz, Erős, Eördögh, Csepregi, Kiss V. (Takács, 90'), Fitos (Szűcs, 90'), Mundi (Csordás, 63'), Crkvenjakov.

Vezetőedző:

Kerekes Barna.

Gól:

Faggyas (57') ill. Kiss V. (63').

Sárga lap:

Mezei (19'), Végh (71'), Kökény (78') ill. Erős (36'), Csepregi (59'). Major László:

"Sajnálom, hogy nem tudtuk megtartani a vezetést és megszerezni az első győzelmünket, mindent elárul a mérkőzésről, hogy a Dabas egyetlen kapura lövéséből gólt szerzett. Jelen pillanatban egy ilyen szériában vagyunk, bízom benne, hogy megfordul a szerencsénk, és hamarosan elkezdjük gyűjteni a győzelmeket is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.