Labdarúgás: harmadik döntetlenjét játszotta a HFC

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hiába szerzett vezetést a Hódmezővásárhelyi FC a Dabas ellen, nem sokáig tudta megtartani előnyét, így ismét egy pontot szerzett.

Továbbra is várat magára a Hódmezővásárhely első győzelme az idei szezonban, Major László együttese negyedik mérkőzésén harmadik döntetlenjét szerezte meg szombat délután. Ezúttal azt a Dabast fogadta, amelynek kezdőjében helyet kapott az előző két szezont a Mórahalomban töltő Dalibor Crkvenjakov is. Az első játékrész helyzeteket igen, gólt nem hozott. A második félidőben megszerezte a vezetést a HFC, Faggyas Milán vette be a dabasi kaput, ez volt a harmadik gólja a vásárhelyi támadónak ebben a szezonban. Mégsem vezetett sokáig a hazai gárda, hat perccel később egalizált a Dabas, Kiss Viktor vette be Bordás kapuját, ami azért is lehet fájó, mivel gyakorlatilag ez volt az egyetlen veszélyes kísérlete a vendégeknek. A továbbiakban már nem született találat, így ismét egy ponttal gazdagodott a HFC. A következő fordulóban az eddig száz százalékos megyei rivális SZEOL-hoz látogat Major László együttese jövő héten vasárnap.

Labdarúgó NB III Közép csoport 4. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Dabas FC 1-1 (0-0)
Hódmezővásárhely, Városi Stadion. Vezette: Antal Péter (Szvetnyik Bence, Molnár Alex).
HFC: Bordás – Kormányos (Szabó D., 82′), Huszár, Kökény, Pataki, Mezei, Prasler, Végh (Lackó, 75′), Szilágyi, Faggyas, Ablonczy (Szabó Márk, 82′). Vezetőedző: Major László.
Dabas: Scheilinger – Sárközi, Makrai, Fritz, Erős, Eördögh, Csepregi, Kiss V. (Takács, 90′), Fitos (Szűcs, 90′), Mundi (Csordás, 63′), Crkvenjakov. Vezetőedző: Kerekes Barna.
Gól: Faggyas (57′) ill. Kiss V. (63′).
Sárga lap: Mezei (19′), Végh (71′), Kökény (78′) ill. Erős (36′), Csepregi (59′).

Major László: “Sajnálom, hogy nem tudtuk megtartani a vezetést és megszerezni az első győzelmünket, mindent elárul a mérkőzésről, hogy a Dabas egyetlen kapura lövéséből gólt szerzett. Jelen pillanatban egy ilyen szériában vagyunk, bízom benne, hogy megfordul a szerencsénk, és hamarosan elkezdjük gyűjteni a győzelmeket is.”

Előző sztori

Labdarúgás: harmadik pontját szerezte a Makó Szekszárdon

Következő sztori

Labdarúgás: Szentlőrincen maradt a Mórahalom veretlensége