Sport

Labdarúgás: az ETO érkezik a SZEOL-hoz a Magyar Kupában

Labdarúgás: az ETO érkezik a SZEOL-hoz a Magyar Kupában

2017. szeptember 22., péntek
Labdarúgás: az ETO érkezik a SZEOL-hoz a Magyar Kupában

A MLSZ elkészítette a Magyar Kupa főtábla második fordulójának párosítását, a SZEOL-hoz az NB II-es ETO FC Győr látogat, míg az Ásotthalom a harmadosztályú Rákosmentével csap össze.

Már a legjobb 32 közé jutás lesz a tét a labdarúgó Magyar Kupában, amelynek párosítását péntek délelőtt sorsolta ki az MLSZ.

Két Csongrád megyei csapat várt ellenfélre

, hiszen a SZEOL az Edelényt búcsúztatta a főtábla első fordulójában 3-1-el, míg az Ásotthalom tizenegyesekkel múlta felül megyei rangadón a Hódmezővásárhely együttesét. A SZEOL kapott előbb ellenfelet, a szegediek mellé az NB II-be frissen feljutó ETO FC Győrt sorsolták. A győriek megszenvedtek az előző körben, csupán tizenegyesekkel tudtak túllépni az NB III Keleti csoportjában szereplő Nyírbátoron. Az Ásotthalom harmadosztályú ellenfelet kapott, a Rákosmente KSK látogat majd

Kószó Lászlóékhoz

a legjobb 64 között. A Közép csoportban szereplő együttes a Maklár SE-t búcsúztatta az előző fordulóban 4-1-s győzelemmel. A versenykiírás szerint a főtábla második fordulójának mérkőzéseit október 25-én, szerdán játsszák, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.