Labdarúgás: az Algyő jutott a főtáblára

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szerdán este az utolsó, Csongrád megyének járó országos főtábla helyért lépett pályára az FK Szeged és az Algyő, a párharcból utóbbi együttes került ki győztesen.

A harmadik, Csongrád megyének az NB-s együtteseken kívül járó országos főtáblát jelentő helyért csatázott szerdán este az FK Szeged és az Algyő.

A vendégek hamar kétgólos előnybe kerültek, a felnőttekhez nyáron felkerült Táncos Bence duplájának köszönhetően – azonban a diszkoszvetősök hasonlóan a pénteki, Csongrád elleni bajnokihoz, ezúttal is fel tudtak állni, és Antal Richárd hat perccel a rendes játékidő letelte előtt ki tudott egyenlíteni.

Mindez azt jelentette, hogy a szabályok értelmében rögtön jöhettek a büntetők: ebből pedig az Algyő jött ki jobban, miután mind az öt büntetőjét értékesíteni tudta Takács Zoltán együttese, miközben a hazaiak egyetlen elrontott tizenegyese azt eredményezte, hogy az Algyő léphet ki harmadik együttesként a megyéből a Magyar Kupa országos főtáblájára.

Labdarúgó Magyar Kupa, Csongrád megyei selejtező, 5. forduló

FK 1899 Szeged – Algyő SK 2-2 (0-2)büntetőkkel: 4-5
Szeged, Felső Tisza-parti stadion. Vezette: Brezovai Zoltán (Kádár Németh Zoltán, Minda Gábor).
FK Szeged: Kurucsai – Zsilák T., Zsilák M., Prontvai, Lajkó (Szélpál, 51′), Hegyesi, Csuka (Rangos, 51′), Mannheim, Antal R., Dóra, Heredea. Vezetőedző: Kiss Balázs.
Algyő: Siska – Makai (Bella, 56′), Kalapács, Szélpál, Csányi, Jernei, Farkas Sz., Daróczi, Kovács M. (Vékes – a szünetben), Gyurkovics (Lajkó, 75′), Táncos. Vezetőedző: Takács Zoltán.
Gól: Prontvai (71′), Antal R. (84′) ill. Táncos (17′, 36′).
Sárga lap: Szélpál (64′), Csányi (70′), Daróczi (82′).

Default thumbnail
Előző sztori

Tudatosabban választanak használt autót a magyarok

Default thumbnail
Következő sztori

A stábon belüli széthúzás miatt akadozik a románok őstörténetét bemutató tv-sorozat forgatása

Legutóbbi hasonló cikkek