Labdarúgás: a második félidőben kapott ki a Makó

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gól nélküli első félidőt követően gyorsan hátrányba került a Makó a Kozármisleny otthonában, s hiába vette át a mérkőzés irányítását, a hajrában lezárták a mérkőzést a hazaiak.

Nem a Csongrád megyei csapatok napja volt a szombati, hiszen mindhárom pályára lépő együttes vereséget szenvedett. A Makó a tavaly még NB II-es Kozármislenyhez látogatott, Méhes Tibor csapata továbbra is vár az első győzelmére a harmadosztályban. Az első félidő nem hozott gólt, de a második játékrész elején hamar bele kellett nyúlnia a makói vezetőedzőnek a csapatába, ugyanis a 47. percben megsérült Széll Kristóf, így kényszerűségből meg kellett bontani a vendégek védelmét. Ezt gyorsan kihasználta a hazai gárda, az 50. percben Mürrerlei Szabolcs góljával szerezték meg a vezetést. Ezután átvette a mérkőzés irányítását a Makó, több lehetősége is adódott az egyenlítésre, azonban előjött a csapat szokásos problémája, rendre hiba csúszott a befejezésekbe. Bár a vendégek mindent megtettek az egyenlítés érdekében, agresszívan, harcosan futballoztak, a 88. percben egy ellentámadásból lezárta a nyitott kérdéseket a Kozármisleny. A csereként beálló Grabarics Zoltán vette be Garamvölgyi kapuját, amivel beállította a 2-0-s végeredményt. A Makó a következő fordulóban a nagyon erős Tiszakécskét látja vendégül.

Labdarúgó NB III Közép csoport 6. forduló

Kozármisleny FC – Makói FC 2-0 (0-0)
Kozármisleny, Kozármisleny Stadion. Vezette: Bana Gergely (Perák András, Nagy Attila).
Kozármisleny: Ivancsics – Márkvárt (Grabarics, 77′), Müllerlei, Tóth M., Hleba (Horvát, 58′), Városi, Kiss D. (Reith, 67′), Kocsis, Fiáth, Németh, Lantos. Vezetőedző: Kovács Zoltán.
Makó: Garamvölgyi – Lipták, Tóth I., Széll (Vajna, 47′), Sirokmán, Tóth T. (István L., 75′), Rakonczai, Gémes, Bánóczki (Palotás, 80′), Varga R., Babolek. Vezetőedző: Méhes Tibor.
Gól: Müllerlei (50′), Grabarics (88′).
Sárga lap: Tóth T. (68′), Sirokmán (78′), Gémes (84′), Garamvölgyi (88′), István L. (91′)

Méhes Tibor: “Sajnos előjöttek a szokásos problémák, elkerülhető hibákat vétettünk védekezésben, Széll Kristóf sérülésével meg kellett bontani a védelmet, majd gyorsan kaptunk egy gólt. Ezután átvettük a mérkőzés irányítását, de nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, így ismét vereséget szenvedtünk.”

Előző sztori

Fazekas Sándor: elsőrendű feladat a vidéken élők helyzetének javítása

Következő sztori

Labdarúgás: Szentlőrincen veszett oda a SZEOL veretlensége