Kosárlabda: amerikai hátvédet szerződtetett a Szedeák

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Amerikai játékossal pótolja a Naturtex-SZTE Szedeák a DEAC-hoz távozó Ivan Lilovot, Andjelko Mandicék véglegesítették Josh Fortune szerződését.

Augusztus végén írtunk arról, hogy amerikai kosarast tesztel a Naturtex-SZTE Szedeák. Akkor a 23 éves amerikai hátvéd, Josh Fortune még csak próbajátékra érkezett a Tisza-partra, ám a felkészülési meccseken nyújtott teljesítményével meggyőzte a csapat vezetőit arról, hogy véglegesítsék szerződését. Fortune mellett egy másik külföldi játékost is tesztelt az elmúlt időszakban a Szedeák, ám a Zalaegerszegről elküldött Braxton Reeves-re végül nem tartott igényt a vezetőedző.

“A két próbázó közül Josh Fortune-ra esett a választásunk, véget ért a próbajátéka, és úgy döntöttünk, hogy őt igazoljuk le, nem Reeves-et. A tesztelés alatt nem nyújtott extrát, de úgy érezzük, hogy van benne potenciál, és ő, valamint a csapat is fejlődni fog. Nagy reményeink vannak vele kapcsolatban, többet láttunk Fortune játékában, mint Reeves-ében” – mondta a BB1.hu-nak a Szedeák trénere.

A csapat ma délután bronzmérkőzést játszott volna Kaposváron a VII. Orosz László emléktornán, azonban a MAFC hivatalos programja miatt ma délután nem rendeznek helyosztókat, így Juhos Leventéék 16.30-tól a Kassa együttesével játszanak felkészülési mérkőzést.

Default thumbnail
Előző sztori

Lázár: az elmúlt száz év legnagyobb óvoda- és iskolafelújítási programja folyik az országban

Következő sztori

Közgyűlés: titok maradt, mennyibe kerül a szegedi adózóknak az MSZP-s propaganda + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek