Kézilabda: sikerrel vette az első akadályt az SZKKSE

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hibákkal tarkított, nagy iramú mérkőzésen zsebelte be első győzelmét a PC Trade Szeged KKSE a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjának első fordulójában.

Az ebben a régióban újoncnak számító Szentendrei NKE ellen kezdte meg bajnoki szereplését a bajnoki címre törő PC Trade Szeged KKSE a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjának első fordulójában. Három nappal a bajnoki rajt előtt jelentette be a klub hivatalos honlapja a hírt, hogy a csapat egyik legjobbja, Szepesi Ivett magánéleti okok miatt Hódmezővásárhelyen folytatja pályafutását, így Bakó Botondnak az ő pótlása is fejtörést okozhatott. A kelleténél talán kicsit jobban izgultak a szegedi lányok, mint kellett volna, de az iramra és az akartra nem lehetett panasz. Többször is pontatlanul fejezte be támadásait az SZKKSE, ám ezzel együtt sem forgott veszélyben a szegediek győzelme, akik végül Berta Nikolett vezetésével nyolc góllal győzték le a Szentendrét.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 1.forduló

PC Trade Szeged KKSE – Szentendrei NKE 26-18 (12-10)
Szeged, Etelka sor. Vezette: Ágnecz Tamás, Sipos Ottó.
SZKKSE: Dobó Mónika, Nagy Éva – Bató Lili 3/1, Dajka Bettina 4, Homoki Regina 3/1, Berta Nikolett 6, Bárány Krisztina 4/2, Miklós Kitti 2, Mikó Gréta 3, Speth Evelin, Egervári Petra, Molnár Imola 1. Edző: Bakó Botond.

Bakó Botond: “Hosszú és nehéz felkészüléssel a hátunk mögött kezdtük el a bajnokságot. Fáradtság és sok hiányzó volt a mai mérkőzésen, 12 játékost tudtunk nevezni. A lányok kicsit jobban izgultak a kelleténél, sok idő kellett a gátak átlépéséhez. Meg kell nyugodnunk, azt a tempót és kreatív játékot kell játszanunk, mint a felkészülés alatt, de nem aggódok, meg fogjuk oldani a feladatokat.”

Előző sztori

Közös kutatás-fejlesztési projektet indított a Pick és a szegedi egyetem

Következő sztori

Labdarúgó MK: Csongrádra jön a Debrecen!