Kézilabda: pontszerzéssel rajtolt a KSZSE

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Döntetlennel kezdte az új idényt a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjában a Kézilabda Szeged SE. Gaál Adrienn lányai fordulatos találkozón ikszeltek a Balmazújvárossal a nyitányon.

Jelentős változáson esett át a KSZSE a nyáron. Távozott a klubtól Velky Viktória és Kozma Flóra az FKSE Algyő csapatához, míg többen is érkeztek a szegedi csapathoz. Szűcs Dalma és Szabó Patrícia Hódmezővásárhelyről, Mike Cintia, Ambrús Kata, Ambrús Petra és Lipták Mónika Békéscsabáról, Csáki Zsófi, Karácsonyi Kitti a városi rivális SZKKSE-től érkezett. Kettős engedéllyel Farkas Kata és Luczo Lora áll még Gaál Adrien rendelkezésére az idei szezonban, de további két játékos érkezése várható még a közeljövőben.

Az új idény nyitányán a tavaszi szezon sikeregyüttese, a Balmazújváros érkezett az Etelka sorra. A hazaiak nagy lendülettel kezdték a találkozót és kétgólos vezetésre tettek szert. Az első játékrész nagy iramot, nagy küzdelmet hozott, mely végül egygólos szegedi előnnyel zárult. A második félidőt a vendégek nyomták meg és hatalmas átlövésekkel vették át a vezetést. Nagy izgalmak közepette fordítottak Fodorék, de a Balmazújváros az utolsó percben egyenlíteni tudott. A döntetlen igazságosnak mondható, mely az előzetes esélylatolgatás alapján meglepetésnek számít.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport

Kézilabda Szeged SE – NKK Balmazújváros 27–27 (13-12)
Szeged, Etelka sor, 150 néző. Vezette: Bujdosó Máté, Horváth Csaba.
KSZSE: Kothenc – Kónya, Csáki 2, LUKÁCS 3, DOBÓ 5, Csoknyai 2, SZŰCS 10 (5). Csere: FODOR (kapus), Szeder, Forgó 1, Mike 2, Farkas Kata 1, Farkas Kitty, Papp, Karácsonyi 1, Ambrús P. Edző: Gaál Adrienn.
Hétméteres: 5/5 ill. 5/4.
Kiállítás: 10 perc ill. 10 perc.

Gaál Adrienn: “Nagyon hiszek az elvégzett munkában, ezt a lányok be is bizonyították. Végig kiélezett mérkőzés volt, csak egy kicsi hiányzott a győzelemhez, de ez így volt tökéletes, boldog vagyok és melózunk tovább.”

Default thumbnail
Előző sztori

Nézőpont Intézet: automatikus elosztási mechanizmus bevezetése a cél

Default thumbnail
Következő sztori

Táskát lopott a fiatal tolvaj

Legutóbbi hasonló cikkek