Idén ismét a Salon International színpadán Trevor Sorbie, és csapata!

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Minden év októberében Londonban rendezik a Salon International nemzetközi fodrász kiállítást.

A szakma elismert oktatói mutatják be a legújabb vágás és hajfestés technikáikat, e mellett képet kapunk a legújabb trendekről, vagy arról, hogy is nézzen ki szalonunk.

Idén visszatér a színpadra Trevor Sorbie, aki a ’80-as években elbűvölte a szakmát. Dimenziós frizurái, hétköznapi hajviseletei a mai napig minden fodrászt lenyűgöznek. Idén is biztos vagyok abban, hogy nem fogunk csalódni, amit tőle és csapatától látni fogunk, akik ismét inspiráló szemináriumokon mutatnak be. A Salon live szemináriumok nélkülözhetetlen fellépője az angol Vidal Sassoon csapat, Mark Hayes vezetésével, minden oktatásuk telt házas. A pontos vágások mellett, a különböző színek harmonizálásának együttese, minden évben új lendületet adnak a szakma szerelmeseinek.

A Sassoon csapat idén az eklektikus stílus jegyében fogja bemutatni a legújabb Academy pillanatokat, amit az évszak fog szimbolizálni. A Mahogany Team a legújabb 2018 ” Curve Linea” kollekcióját mutatja be a Salon színpadán.

Akik nem tudnak bejutni a szemináriumokra, azoknak is pazar időtöltést biztosít a kiállítás, a több száz hazai, és külföldi kiállítóval. Az érdeklődők ki is próbálhatják, és meg is vásárolhatják a termékeket, új barátságok és üzletek köttetnek ezen a hétvégén.
Hazánkat is ismert szakemberek képviselik, akik akár saját szalon technikájukat mutatják be modelljeiken.

A szegedi Szokodi László 24. alkalommal vesz részt ezen a szakmai kiállításon.

no images were found

Előző sztori

A Market építi a Szegedi Ifjúsági Centrumot

Következő sztori

Kosárlabda: pénteken már tétre megy a Szedeáknak