Hírzóna

Migránsokat tartóztattak fel Ásotthalomnál (FRISSÍTVE)

Migránsokat tartóztattak fel Ásotthalomnál (FRISSÍTVE)

2017. szeptember 27., szerda
Migránsokat tartóztattak fel Ásotthalomnál (FRISSÍTVE)

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra 24 migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

A járőrök szeptember 27-én 2 óra 15 perckor tartóztatták fel a határsértőket Ásotthalom külterületén. A férfiakból álló csoport tagjai magukat pakisztáni állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz - írja a police.hu. Szerda reggel további négy határsértőt fogtak el a rendőrök, akik feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. A járőrök 7 óra 20 perckor egy, majd 8 óra 50 perckor további három főt tartóztattak fel Ásotthalom külterületén. A férfiak magukat pakisztáni állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.