Harminckét migránst tartóztattak fel Csongrád megyében

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra 28 migráns Ásotthalom közelében, Röszkénél négyen próbáltak meg kamionban megbújva bejutni az országba. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

A járőrök szeptember 5-én 8 óra 30 perckor 22 pakisztáni és 6 indiai férfit tartóztattak fel. A csoport tagjai sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni – írja a police.hu.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a határsértőket visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Kamionokban megbújva próbáltak Magyarországra jutni

Röszkénél négy migráns próbált meg bejutni jogellenesen az ország területére. A rendőrök szeptember 5-én 9 óra 45 perckor, majd 10 órakor a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában találtak rá a négy férfira, akik két szerb honosságú kamion rakterében bújtak el. Ellenőrzésük során a magukat afgán állampolgárnak valló férfiak sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Előző sztori

Ifj. Lomnici Zoltán az Origónak: Soros háborút hirdetett a magyar nemzet ellen

Következő sztori

Szijjártó Péter: mélyül a vita a bevándorláspártiak és az ellenzők között