HACACÁRÉ: játékgyűjtés, gyermekprogramok a Dugonics téren + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szegedi óvodásoknak, bölcsiseknek és a régió rászoruló gyermekeinek gyűjtöttek játékokat. A nap során zene, tánc, sok színes program várta a kicsiket és a nagyokat az I. Tisza parti HACACÁRÉ-n a Dugonics téren.

Hagyományteremtő szándékkal, különleges programokkal készült az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány. Gyermekekkel, szülőkkel, családtagokkal telt meg a szegedi tér. Az ingyenes programkínálat része volt szabadtéri gyermek mozis matiné, Teddy Maci Kórház és a Pindúr & Pandúr Színház mesés előadása is. Népszerű volt a legkisebbek körében az arcfestés és a csillámtetoválás. A hangulatot a Csiga duó zenekar fokozta, továbbá a gyermekek fejlesztőtornán, kézműves foglalkozáson is részt vehettek. A napot „Tökmag buli” zárta.

A szervezők előzetes kérésének eleget téve, aki csak tehette vitt magával gyermekjátékot, plüsst, könyvet, amelyekkel Szeged Óriás Játékgyűjtő dobozát gazdagították. Az összegyűlt játékokat a helyi bölcsikbe, óvodákba és a védőnői hálózathoz juttatják el.

no images were found

Előző sztori

Grafikusok előtt is tisztelegtek a Szent Gellért plébánia búcsúján

Következő sztori

Wladár Sándort választották a Magyar Úszó Szövetség elnökének