Fidesz: a Soros-hálózat készül törvénytelen akciókra

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Soros-hálózat az, amely saját bevallása szerint törvénytelen akciókra készül – kommentálta a Fidesz azt, hogy a Demokratikus Koalíció szóvivője hétfőn arra szólította fel a kormányt és a Fideszt, hogy “ne szervezzen utcai zavargásokat”.

A Fidesz közleményében azt írta, őszi zavargásokat, törvénytelen és akár erőszakos akciókat a Soros-hálózat tagjai emlegetnek.

“A Soros-hálózat tagjai – Gulyás Mártonnal az élen – nyíltan üzengetik, hogy törvénytelen, akár az erőszakosság határát súroló akciókra készülnek ősszel. A felkészüléshez táborokat is szerveznek, és arról beszélnek, hogy nekik joguk van a törvények megsértésére” – írta a kormánypárt.

Hozzátették: “a Soros-hálózat minden eszközt be fog vetni, hogy a nemzeti, bevándorlásellenes kormány helyett olyan kormány legyen Magyarország élén, amely végrehajtja a Soros-tervet, lebontja a kerítést és végrehajtja a kvótát”.

“Az pedig egészen elképesztő, hogy az emberek szemét kilövető Gyurcsány Ferenc a Fideszt vádolja a szégyenteljes 2006 őszén történt utcai erőszakért” – tették hozzá.

Előző sztori

Csaknem 500 büntetőügyet zárt le idén a Szegedi Ítélőtábla

Következő sztori

Szijjártó: a kerítés Magyarországot és Nyugat-Európát védi