Közélet

Defibrillátort vásárolt a Bordány Sportkör

Defibrillátort vásárolt a Bordány Sportkör

2017. szeptember 11., hétfő
Defibrillátort vásárolt a Bordány Sportkör

Szombaton elsősegélynyújtó tanfolyam kíséretében a Defibrillátor Plusz Kft. átnyújtotta azt az életmentő készüléket, amelyet a Bordány Sportkör vásárolt – a klub munkatársai, segítői, háziorvosok és civil szervezetek képviselői pedig elsajátíthatták az újraélesztés helyes technikáját, és megtanulhatták használni a készüléket.

Szombaton délelőtt a Faluház Parkjában a Defibrillátor Plusz Kft. kereskedelmi igazgatója,

Varga Erika

átnyújtotta

Kiss-Patik Péternek

, a a Bordány Sportkör elnökének a klub által vásárolt életmentő defibrillátor készüléket. A megyei I. osztályban szereplő klub a távolabbi és közelmúlt sporteseményein és civil rendezvényein történt tragikus események hatására vásárolta a defibrillátort, amelynek köszönhetően nemcsak a csapat tagjai, hanem ezentúl a településen élők is nagyobb biztonságban tudhatják magukat. A nemes kezdeményezést a defibrillátor átadója díjmentes oktatással támogatta, így az átadást követően a klub munkatársai, segítői, házi orvosok és civil szervezetek képviselői megtanulhatták a életmentéshez szükséges helyes technikákat, illetve megtanulhatták a defibrillátor helyes kezelését. A készüléket várhatóan a Faluház épületénél helyezik el, hogy szükség esetén a nap huszonnégy órájában hozzá lehessen férni. Erről a helyi lakosságot természetesen külön értesíteni fogják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.