/

Vonósnégyes varázsolt a Tarjáni Klasszikus Zenei Esten + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kulturális programnak adott otthont a Csongor téri Közösségi Ház vasárnap este: a Kosztándi vonósnégyes adott jó hangulatú komolyzenei koncertet a tarjániaknak.

Klasszikus darabokat, köztük Bach, Vivaldi és Mozart művei mellett filmzenéket is hallhatott a közönség az augusztus végi klasszikus zenei esten. A Kosztándi István (hegedű), Szabó Julianna (hegedű), Tuzson Edina (brácsa) és Körösi Györgyi (gordonka) felállású négyesfogat örvendeztette meg a közönséget a Csongor téri Közösségi Ház szervezésében megvalósult kulturális programon.

„Ezen az esten minden olyan családot vagy családját vesztett állami gondozottat, nevelőszülős családokat, illetve a Tarjánban élő fiatalokat és időseket is nagy szeretettel vártunk, hogy együtt éljék meg ezt a rendezvényt” – mondta el hírportálunknak Kothencz János, a klasszikus zenei estek életre hívója.

Kiemelte, hogy a szervezők nem titkolt célja, hogy ne csak a szociális és élménypedagógiai programstruktúrában résztvevők élményét szolgálják a rendezvények, hanem a kultúra népszerűsítését is célul tűzék ki maguk elé.

„Azt szeretnénk elérni, hogy számos más programhoz hasonlóan ezek a kulturális szórakozási formát mutató rendezvények, így a tarjáni klasszikus zenei előadó estek is hagyománnyá alakulhassanak és minél több közösségi élményt, programot adhassunk mindazoknak, akiknek van igénye ilyen típusú kulturális programokra” – szögezte le Kothencz János.

no images were found

Előző sztori

A SZIN-ezők Horizontján a fogyatékkal élők

Következő sztori

Az önfeladás X-faktora