Strandfoci: negyedik helyen zárta a bajnokságot az FC Junior Sport

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

junior_sport_jaszfenyszaru_fb

A csalódott csapatok csatáján a szegedi FC Junior Sport a tavalyi aranyérmes Goldwin Jászfényszaruval szállt harcba az éremért. Paolo Marcelo Rocha fiai nagy csatában maradtak alul a bronzmeccsen.

Semmi nem akart összejönni az FC Junior Sportnak a Nemzeti Strandlabdarúgó Liga négyes döntőjének pénteki elődöntőjében, így 9-4-re kikapott az Energia SC Gyöngyöstől, amivel az is eldőlt, hogy szombat délután a tavalyi bajnok Goldwin Jászfényszaruval csaphat össze a bronzéremért. Jól indult szegedi szempontból a találkozó, Bullás Imre a második percben megszerezte a vezetést az FC Junior Sportnak, ezután azonban jött a fekete leves. Szó szerint, hiszen Fekete Viktor szinte rögtön a szegedi gól után egalizált, a nyolcadik percben pedig már 3-1-re húzott el a Jászfényszaru: Simonyi Gábor és Angyalos András is bevette Lipők Benjámin kapuját, majd egy percre rá Marian Maciuca vitte be a kegyelemdöfést. A második játékrész is Goldwin-találattal indult, Maciuca duplázta meg góljai számát, az 5-1-s előny birtokában pedig úgy tűnt, hogy a meccs felénél rövidre zárja a találkozót a Jászfényszaru. Máshogy gondolták ezt Paolo Marcelo Rocha tanítványai, akik Deák Donát góljával kezdték meg a felzárkózást, majd a második harmad utolsó pillanataiban Bullás újabb találatával tovább csökkentették hátrányukat. Az utolsó játékrészben sokáig küzdöttek a felek egymással, Filip Gac találata azonban már nagyon későn érkezett, így hiába jött fel mínusz egyre az FC Junior Sport, az egyenlítésre már nem maradt ideje. A szegediek így a tavalyi évhez hasonlóan, a negyedik helyen zárják a Nemzeti Strandlabdarúgó Liga küzdelmeit.

Nemzeti Strandlabdarúgó Liga, bronzmérkőzés

Jászfényszaru GWP Cservy – FC Junior Sport 5-4 (4-1, 1-2, 0-1)
Siófok, MLSZ Beach Aréna. Vezette: Baghy Csaba (Hanyecz Bence, Horváth Patrik)
Goldwin: Szalánczi – Fekete 1, Ughy, Besenyei, Schrancz. Csere: Szacskó (kapus), Ali Naseri, Angyalos 1, Maciuca 2, Simonyi 1. Vezetőedző: Csomós Tamás.
FC Junior Sport: Lipők – Szentes Bíró, Tomoyuki, Rutai, Bullás 2. Csere: Nagy (kapus), Hatvani, Deák 1, Suzuki, Gac 1. Vezetőedző: Paolo Marcelo Rocha.

Default thumbnail
Előző sztori

NOE: egyre több támogatás jár az iskolakezdéshez

Default thumbnail
Következő sztori

A Hernádba fulladt egy férfi Borsodban

Legutóbbi hasonló cikkek