Hírzóna

Összeütközött két autó Szegeden

Összeütközött két autó Szegeden

2017. augusztus 6., vasárnap
Összeütközött két autó Szegeden

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három anyagi kárral, valamint három, könnyű sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

Könnyű sérüléses baleset történt augusztus 5-én kés délután Szegeden. Egy Toyota Yaris típusú személygépkocsi sofőrje balra kívánt bekanyarodni, de egy mögötte levő, vele egy irányban haladó másik személyautó már megkezdte az előzését. A Volkswagen sofőrje a fékezés ellenére járműve jobb elejével nekiütközött a kanyarodó autó bal hátsó részének. A Toyota hátsó ülésén levő utas könnyű sérülést szenvedett. Fontos, hogy a balra bekanyarodó jármű vezetője párhuzamos közlekedésre nem alkalmas úton a bekanyarodást akkor hajthatja végre, ha meggyőződött arról is, hogy balról járművének előzését vagy kikerülését másik jármű nem kezdte meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.