Nyugati Fény: Botka megint Gyurcsányt rugdosta

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nyugati Fény arról írt, hogy Botka László a szombati értelmiségi találkozón ócsárolta Gyurcsány Ferenc korábbi kormányzását és azt hangoztatta, hogy az általa képviselt szociáldemokrácia megbukott.

Úgy tűnik, Botka László arra játszik, hogy teljesen elvadítsa magától a Demokratikus Koalíció 400.000 szavazóját, és ezzel végleg kútba ejtse a 2018-as kormányváltás lehetőségét – írja a Nyugati Fény.

Másképp nehezen értelmezhető az, hogy állandóan a DK legitim elnökébe törli a lábát és azon mesterkedik, hogy kirekessze az ellenzéki politizálásból – folytatja a portál cikke.

A HírTV beszámolója szerint a szombat délutáni szegedi “értelmiségi találkozón” Botka megint Gyurcsány Ferenccel foglalkozott: ócsárolta annak korábbi kormányzását, és azt állította, hogy a Gyurcsány által képviselt szociáldemokrácia megbukott.

Botka szerint Gyurcsány “elvette a tradicionális baloldali értékeket és elveket”. A Nyugati Fény azt is megjegyzi, hogy a szegedi polgármester pacsizva, mosolyogva viszonyul Orbán Viktor kormányához.

Hátborzongató, mennyire a Fidesz forgatókönyve valósul meg: Az állandó gyurcsányozással Botka teljesen elvadítja magától a DK 400 ezer szavazóját, akik nélkül a leghalványabb esély sincs a kormányváltásra. Az MSZP önmagában lótúrót nem ér, épp most esett vissza 13-ról 10 százalékra. Orbán tényleg csak egy zacskó szotyit kér – zárja a Nyugati Fény cikke.

Ön szerint ki lesz az MSZP miniszterelnök-jelöltje 2018-ban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Előző sztori

Hétfőn utalják a szeptemberi családtámogatásokat

Következő sztori

Labdarúgás: elszenvedte első vereségét az NB III-ban a Makó