Közélet

Molnár Tamás és Varga Zsolt a SZEGEDma Klub következő vendégei

Molnár Tamás és Varga Zsolt a SZEGEDma Klub következő vendégei

2017. augusztus 29., kedd
Molnár Tamás és Varga Zsolt a SZEGEDma Klub következő vendégei

A két olimpiai bajnok vízilabdázóval augusztus 30-án, szerdán 18 órakor beszélget Csúri Ákos, a Blogstar.hu alapítója a Bistorant rendezvénytermében.

Molnár Tamással

és

Varga Zsolttal

a budapesti FINA vizes világbajnokságról, a masters vb sikeréről, az állam és a sport viszonyáról, valamint a sportdiplomácia generációváltásáról esik szó.

Csúri Ákost

az országosan ismert és elismert újságírót szegedi kötődése mellett a SZEGEDma.hu és a Blogstar.hu közötti szoros szakmai együttműködés okán kértük fel az estek állandó házigazdájának. Várjuk az érdeklődő közönséget a Bistorant rendezvénytermébe (Szeged, Kelemen László u. 7.) augusztus 30-án, szerdán 18 órakor! Kérjük Önöket, a zökkenőmentes belépés és helyszíni regisztráció miatt időben érkezzenek. Belépésre a rendezvény napján 17.30-tól 18.00-ig biztosítunk lehetőséget! Az első két SZEGEDma Klubról született írások:

MELOCCO MIKLÓS A SZEGEDMA KLUBBAN: “A SZABADSÁG CSERBENHAGYTA A SZABADSÁGHARCOSOKAT” + FOTÓK

TELT HÁZZAL NYITOTT A SZEGEDMA KLUB: A SAJÁT HAZÁNK MEGVÉDÉSE NEM HUMANITÁRIUS CSELEKEDET? + FOTÓK

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.