Mobil bűnmegelőzési centrum a SZIN-en

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, valamint a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya is jelen van az újszegedi partfürdőn tartott fesztiválon.

A bűnmegelőzésre szakosodott rendőrök az augusztus 23-tól 27-ig tartott szegedi fesztiválon is gondoskodnak a fiatalok felelősségteljes és gondtalan szórakozásának biztosításáról – írja a police.hu.

A szakemberek a helyszínen kialakított információs ponton a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által rendelkezésre bocsátott Mobil Bűnmegelőzési Centrummal – vagyis egy minden prevenciós kellékkel ellátott mikrobusszal jelennek meg. Tekintettel az ország minden tájáról, valamint külföldről is ideérkező fiatal résztvevőre, többnyelvű szórólapokkal hívják fel a figyelmet vagyontárgyaik megőrzésére és az áldozattá válás elkerülésére. A rendőrség standján munkatársainktól mindenki tájékoztatást kaphat személy- és vagyonbiztonságot érintő kérdésben.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi tanácsokra hívja fel a fesztiválozók figyelmét:

• Pénzt csak annyit vigyenek magukkal, amennyire várhatóan szükségük lesz, és bátran, de okosan használják bankkártyájukat.

• Fesztiválra csak a legfontosabb eszközöket és értékeket vigyék magukkal. Kérdezzék meg hogy a helyszínen található-e értékmegőrző, ha igen, akkor használják azt, mivel a sátorban hagyott tárgyak nincsenek biztonságban.

Default thumbnail
Előző sztori

Hőség - Csongrád megyére is elsőfokú figyelmeztetést adtak ki

Default thumbnail
Következő sztori

Illegális bevándorlókat fogtak el a Csongrád megyei hatóságok

Legutóbbi hasonló cikkek