Megjelent a Déli Szó nyolcadik száma – lapozza online!

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

deliszo_0818_lap

Közéleti hetilapként indult el újra a Déli Szó című kiadványunk, a VIII. évfolyam nyolcadik számát augusztus 18-tól vehetik kezükbe a Szegeden és a környező településeken élők.

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a SZEGEDma.hu-t is kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. új köntösbe öltöztetett, színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. A nyolcadik szám augusztus 18-án jelent meg, és mivel a kiadványt ingyenesen terjesztjük, érdemes figyelni és keresni a postaládákban. A tartalomban a nagyobb lélegzetvételű közéleti írások mellett helyet kapnak izgalmas, valamint közérdekű kishírek, szórakoztató anyagok, emberközeli, emberléptékű interjúk is, és természetesen az oktatás, a kutatás vagy a sport szerelmesei is megtalálják az őket foglakoztató írásokat Szegedtől Mórahalomig, Deszktől Bordányig. Játékra is hívjuk olvasóinkat, hétről hétre értékes nyereményeket kínálunk.

Ízelítő a nyolcadik szám tartalmából:

– Kunhalmi Ágnes a legújabb Botka-utód
– Az út szélén hagyják az embereket
– Az államalapítót ünnepli a megye
– Quasimodo bőrébe bújt Veréb Tamás
– Áll a bál a SZIN beléptetőrendszere körül
– Újra visszatérne a legjobbak közé a röszkei focicsapat

Déli Szó minden pénteken és szombaton 24 oldalon az Ön postaládájában is! Keresse, szeresse! És akár szerkessze velünk! Természetesen számítunk észrevételeikre, visszajelzéseikre, véleményükre és témajavaslataikra is, melyeket a deliszomagazin@gmail.com e-mail címre várunk.

A Déli Szó 2017. augusztus 18-i száma ide kattintva tölthető le és lapozgatható elektronikus formában.

Előző sztori

Két embert őrizetbe vettek a wuppertali késelés gyanújával

Következő sztori

A gépkocsi ajtajának ütközött a biciklis + FOTÓ