Megjelent a Déli Szó hetedik száma – lapozza online!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

deliszo_augusztus11

Közéleti hetilapként indult el újra a Déli Szó című kiadványunk, a VIII. évfolyam hetedik számát augusztus 11-től vehetik kezükbe a Szegeden és a környező településeken élők.

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a SZEGEDma.hu-t is kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. új köntösbe öltöztetett, színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. A hetedik szám augusztus 11-én jelent meg, és mivel a kiadványt ingyenesen terjesztjük, érdemes figyelni és keresni a postaládákban. A tartalomban a nagyobb lélegzetvételű közéleti írások mellett helyet kapnak izgalmas, valamint közérdekű kishírek, szórakoztató anyagok, emberközeli, emberléptékű interjúk is, és természetesen az oktatás, a kutatás vagy a sport szerelmesei is megtalálják az őket foglalkoztató írásokat Szegedtől Mórahalomig, Deszktől Bordányig. Játékra is hívjuk olvasóinkat, hétről hétre értékes nyereményeket kínálunk.

Ízelítő a hetedik szám tartalmából:

– Parkoló helyett sarcolóautomaták
– Továbbra is áll a bál az MSZP-nél, Botka csak ront a helyzeten
– Összefog Zsombó és Forráskút
– Rémálom a rókusi körforgalom
– Karácsonyra érkezhet az új Demjén-album
– A londoni ezüstéremmel lett teljes Márton Anita éremkollekciója

Déli Szó minden pénteken és szombaton 24 oldalon az Ön postaládájában is! Keresse, szeresse! És akár szerkessze velünk! Természetesen számítunk észrevételeikre, visszajelzéseikre, véleményükre és témajavaslataikra is, melyeket a deliszomagazin@gmail.come-mail címre várunk.

A Déli Szó 2017. augusztus 11-i száma ide kattintva tölthető le és lapozgatható elektronikus formában.

Előző sztori

Lopott kerékpárt cserélt lopottra + FOTÓK

Következő sztori

Pogátsa nem lesz egy árnyékkormány tagja

Legutóbbi hasonló cikkek