Megjelent a Déli Szó hatodik száma – lapozza online!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

deliszo_hatodiklapszam

Közéleti hetilapként indult el újra a Déli Szó című kiadványunk, a VIII. évfolyam hatodik számát augusztus 4-től vehetik kezükbe a Szegeden és a környező településeken élők.

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a SZEGEDma.hu-t is kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. új köntösbe öltöztetett, színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. A hatodik szám augusztus 4-én jelent meg, és mivel a kiadványt ingyenesen terjesztjük, érdemes figyelni és keresni a postaládákban. A tartalomban a nagyobb lélegzetvételű közéleti írások mellett helyet kapnak izgalmas, valamint közérdekű kishírek, szórakoztató anyagok, emberközeli, emberléptékű interjúk is, és természetesen az oktatás, a kutatás vagy a sport szerelmesei is megtalálják az őket foglalkoztató írásokat Szegedtől Mórahalomig, Deszktől Bordányig. Játékra is hívjuk olvasóinkat, hétről hétre értékes nyereményeket kínálunk.

Ízelítő a hatodik szám tartalmából:

– Parttalan pártviszály pártállami patronnal
– Üzenetek a polgármesteri luxusból
– Még mindig „szagos” és sárga a szegedi ivóvíz
– A 21. század gladiátorai Mórahalmon
– Töltött káposzták vetélkednek Röszkén
– Együtt maradt a zsombói focicsapat

Déli Szó minden pénteken és szombaton 24 oldalon az Ön postaládájában is! Keresse, szeresse! És akár szerkessze velünk! Természetesen számítunk észrevételeikre, visszajelzéseikre, véleményükre és témajavaslataikra is, melyeket a deliszomagazin@gmail.com e-mail címre várunk.

A Déli Szó 2017. augusztus 4-i száma ide kattintva tölthető le és lapozgatható elektronikus formában.

Előző sztori

Jelentős károkat okozhat az afrikai sertéspestis, ha bekerül az országba

Következő sztori

Magyar szakemberek is részt vesznek egy új terrorellenes kezdeményezésben