Sport

Labdarúgás: sorsoltak a Magyar Kupa negyeddöntőjére

Labdarúgás: sorsoltak a Magyar Kupa negyeddöntőjére

2017. augusztus 10., csütörtök
Labdarúgás: sorsoltak a Magyar Kupa negyeddöntőjére
szvse_dorozsma17_gs

A szerdai nyolcaddöntőket követően kiderült, mely nyolc csapatnak maradt esélye arra, hogy képviselje Csongrád megyét az országos főtáblán, csütörtökön elkészítették a következő forduló párosítását.

Elkerülte egymást a két alacsonyabb ligában szereplő csapat: az egyetlen megyei III. osztályú csapat, a Fábiánsebestyén az Ásotthalmot kapta a legjobb nyolc között, míg a megyekettes Székkutas az Algyőt kapta ellenfélként a negyeddöntőben. A Bordány az FK Szegeddel játszhat a legjobb négy közé kerülésért, míg a Csongrád és a SZVSE pár nap leforgása alatt kétszer is játszik egymással, hiszen szerdán a kupában, majd szombaton a bajnokságban találkoznak. Minden mérkőzést augusztus 16-án, szerdán 17 órától játszanak, amennyiben nem hozna döntést a 90 perc, akkor azonnali büntetőrúgások döntenek a továbbjutóról.

Magyar Kupa Csongrád megyei selejtező, 3. forduló

Fábiánsebestyén KSC - Ásotthalmi TE Foliaplast Bordány SK - FK 1899 Szeged Csongrád TSE - Szegedi VSE H-FEST Székkutas TC - Algyő SK

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.