Labdarúgás: már a főtábla lesz a tét

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

bordany_fk12_gs

Kisorsolták azt a két párosítást a Magyar Kupa országos főtáblájának megyei selejtezőjében, amely arról dönt, ki képviselheti Csongrádot a megyei osztályokban induló csapatok közül.

Szerdán lett teljes a legjobb négy mezőnye a Magyar Kupa országos főtáblájának Csongrád megyei selejtezőjében, miután a Bordány büntetőket követően búcsúztatta az FK Szegedet, így csatlakozott az Algyőhöz és az Ásotthalomhoz.

Csütörtökön kiderült, milyen meccseken dől el, hogy ki lehet ott biztosan a főtáblán: az Algyő a múlt heti bajnoki után ismét hazai pályán fogadhatja az Ásotthalmot, míg a Csongrád a Bordányt látja vendégül a negyedik fordulóban. A két győztes már biztos ott lesz s legjobb 128 között, a két vesztes pedig egymás ellen fogja eldönteni, ki lehet a harmadik megyei résztvevő az NB-s bajnokságokban szereplő csapatok mellett.

Mindkét találkozót augusztus 30-án, 17 órától rendeznek. Ha a 90 perc döntetlennel végződne, akkor rögtön tizenegyesek döntenek a továbbjutóról.

Magyar Kupa Csongrád megyei selejtező, 4. forduló

Algyő SK – Ásotthalmi TE
Csongrád TSE – Foliaplast-Bordány SK

Előző sztori

Avar és szemét lángolt

Következő sztori

Novák Katalin: a családok korábban megkapják a családtámogatásokat