Sport

Labdarúgás: már a főtábla lesz a tét

Labdarúgás: már a főtábla lesz a tét

2017. augusztus 24., csütörtök
Labdarúgás: már a főtábla lesz a tét
bordany_fk12_gs

Kisorsolták azt a két párosítást a Magyar Kupa országos főtáblájának megyei selejtezőjében, amely arról dönt, ki képviselheti Csongrádot a megyei osztályokban induló csapatok közül.

Szerdán lett teljes a legjobb négy mezőnye a Magyar Kupa országos főtáblájának Csongrád megyei selejtezőjében, miután a Bordány

büntetőket követően búcsúztatta

az FK Szegedet, így csatlakozott az Algyőhöz és az Ásotthalomhoz. Csütörtökön kiderült, milyen meccseken dől el, hogy ki lehet ott biztosan a főtáblán: az Algyő a múlt heti bajnoki után ismét hazai pályán fogadhatja az Ásotthalmot, míg a Csongrád a Bordányt látja vendégül a negyedik fordulóban. A két győztes már biztos ott lesz s legjobb 128 között, a két vesztes pedig egymás ellen fogja eldönteni, ki lehet a harmadik megyei résztvevő az NB-s bajnokságokban szereplő csapatok mellett. Mindkét találkozót augusztus 30-án, 17 órától rendeznek. Ha a 90 perc döntetlennel végződne, akkor rögtön tizenegyesek döntenek a továbbjutóról.

Magyar Kupa Csongrád megyei selejtező, 4. forduló

Algyő SK - Ásotthalmi TE Csongrád TSE - Foliaplast-Bordány SK

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.