Sport

Labdarúgás: gól nélküli döntetlennel rajtolt a Makó

Labdarúgás: gól nélküli döntetlennel rajtolt a Makó

2017. augusztus 12., szombat
Labdarúgás: gól nélküli döntetlennel rajtolt a Makó
fk_szeged-mako032kf

Első hazai NB III-as mérkőzésén 0-0-s döntetlent játszott a szintén újonc Vecséssel a Makói FC.

Csongrád bajnoka a szintén a megyei osztályból felléppett Vecsés ellen kezdte meg az NB III-as szezont: a makóiak kezdőjében három nyáron szerződtetett labdarúgó,

Lipták Ákos, Takács János

és

Babolek Zoltán

kapott helyet. Nehezen lendült játékba a Makó, amely folyamatosan lendült játékba - igaz, ha az ötösön érkező vendég támadó pontosabb, akkor akár hátrányba is kerülhetett volna

Méhes Tibor

együttese.

Bánóczki Dániel

előtt adódott a legnagyobb lehetőség, ám a kapussal szemben állva nem tudta gólra váltani azt. A szünet után főképp a pontrúgásokra épített a Vecsés, ám

Garamvölgyi Csabát

nem igazán tudták megtornáztatni - egyenlő erők küzdelme így nem hozott gólt, ezáltal a nyitófordulóban megszerezte első pontját a hagymavárosi együttes. A Makóra jövő héten a szezon első megyei rangadója vár, a Hódmezővásárhelyi FC ellen a HFC stadionjának felújítása miatt nem Vásárhelyen, hanem Mórahalom játszák a mérkőzést.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 1. forduló

Makói FC - Vecsési FC 0-0

Makó, 500 néző. Vezette: Antal Péter (Molnár Alex, Pogonyi Ferenc).

Makó:

Garamvölgyi - Rakonczai, Sirokmán, Takács, Szil, Lipták, Varga R. (Tóth T., 62'), Bánóczki (Vajna, 82'), Széll, Babolek (István, 57'), Gémes. Vezetőedző: Méhes Tibor.

Vecsés:

Komora - Salem, Balázs, Molnár Z., Borsi (Farkas T.,90+2'), Farkas Á., Csiszár, Lajer, Csordás (Rein, 78'), Radnai, Tóth A. Vezetőedző: Simon Antal.

Sárga:

Lipták (75'), Vajna (90') ill. Radnai (67'). Méhes Tibor:

"Összességében igazságos a döntetlen, egy kicsit meg voltunk szeppenve. Nem kezdtünk jól, indulásnak az egy pont elfogadható. Sajnos nem azt játszottuk, amire készültünk, de ez is abból adódott, hogy bátortalanok voltunk."

A forduló többi mérkőzésén:

Rákosmente KSK - Szentlőrinc SE 2-0 (0-0)

Gól: Berki I. (2).

Tiszakécske - Szekszárd 2-2 (1-0)

Gól: Puskás Z., Márton E. (öngól) ill. Fejes P. (2).

Kozármisleny - Iváncsa 2-0 (0-0)

Gól: Tóth M., Németh Á.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.