Sport

Labdarúgás: döntetlent játszott a Keleti újonccal a Makó

Labdarúgás: döntetlent játszott a Keleti újonccal a Makó

2017. augusztus 2., szerda
Labdarúgás: döntetlent játszott a Keleti újonccal a Makó
labdarugas_foci_futball_gs

A szintén NB III-as újonc Füzesgyarmattal játszott felkészülési mérkőzést szerdán a Makói FC.

A jelentősen megerősödő, az NB III-ba osztályozó nélkül feljutó Füzesgyarmat ellen játszotta hétközi felkészülési mérkőzését a Makói FC. A hagymavárosiak egy remekül végigvitt akció végén Varga Richard góljával szerzett vezetést, amit a Békés megyei bajnok egy szabadrúgás után született találattal egalizált - ezzel be is állított a végeredményt a jövő hétvégén rajtoló idényben a harmadosztály Keleti csoportjában szereplő gyarmati csapat. A Makó felkészülési főpróbája szombaton - a nagy melegre való tekintettel egy órával a tervezettnél korábban - 9 órától a romániai Nagyszentmiklóst fogadja.

Felkészülési mérkőzésen

Makói FC - Füzesgyarmati SK 1-1 (1-1)

Makó:

Garamvölgyi - Rakonczai, Takács, Sirokmán, Szil, Lipták, Varga R., Szél, Bánóczki, István, Babolek. Játszott még: Verebélyi (kapus), Palotás, Szarvas, Vajna, Gilinger, Csupics, Czebe. Vezetőedző: Méhes Tibor. Méhes Tibor:

"Kifejezetten tetszett a csapat, az első félidőben volt 3-4 ziccerünk, nyerhettünk volna, de reális eredmény született, mert a szünet után az ellenfélnek is megvoltak ezek a lehetőségei. Örülök annak, hogy kezd összeállni védekezésünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.